Lieve Ruud, Koos en Larry,

Ik schrijf jullie deze brief omdat ik jullie graag wil bedanken. De afgelopen jaren.. wat zeg ik, de afgelopen decennia, hebben jullie mij en ons als vereniging in Ockenburgh jaar in jaar uit ontvangen als vaste gasten tijdens het zaalseizoen. Ieder jaar weer was het een feest om bij jullie terug te komen en ieder jaar waren jullie keer op keer weer een stukje meer “van ons”.

hoofdartikel.JPG

Ik weet nog heel goed dat ik in mijn eerste jaren als Achilliaan, regelmatig een trainingsbroek of mijn zaalschoenen vergat na het spelen van een wedstrijd in Ockenburgh. Van mijn moeder moest ik dan altijd zelf bellen als straf, om te vragen of mijn spullen waren gevonden. En altijd kreeg ik één van jullie aan de telefoon, om vervolgens uitgenodigd te worden om maar eventjes te komen kijken bij de gevonden voorwerpen.
Of wat te denken van al die talloze bijklets-momentjes na een lang veldseizoen en we eindelijk de zaal in mochten. Ik kwam op een gegeven moment de eerste training maar een kwartiertje eerder om met jou Ruud een praatje te maken. Of met jou Koos, om weer bij te lullen over Storks. Je wist ook altijd heel goed hoe ons veldseizoen was verlopen en vertelde dan ook wat je van onze prestaties vond.

De jaren daarna kwam ook zoon Larry het team van De Ock versterken. Met jouw steeds langer wordende baard en geïnteresseerde houding richting onze jeugd heb ook jij de harten van veel van ons gestolen. Behulpzaam als altijd, meelevend met ieder kampioenschap, was ook jij inmiddels een vast gezicht voor ons allemaal. Ik weet nog goed dat jij voor de kampioenswedstrijd tegen Velocitas drie jaar geleden naar mij toe kwam om ons succes te wensen, maar ook gelijk even vragen of we niet met champagne wilden spuiten. Dat plakt nogal namelijk en er moest nog gespeeld worden na onze wedstrijd...

Afgelopen week heb ik mijn eerste meters gemaakt op de gloednieuwe, naar plastic ruikende vloer in één van de zalen in Sportcampus Zuiderpark. Wát is dat mooi geworden zeg. Met alle faciliteiten daar zal ons nieuwe thuis snel vertrouwd voelen. Geweldig hoor, maar ik ga jullie wel heel erg missen. Komen jullie een keer kijken? Misschien de komende weken al? Ik heb het programma nog niet gezien maar er zal vast weer veel gespeeld worden in jullie zaal vanwege de Haagse Korfbaldagen.
Hebben jullie het promotiefilmpje al gezien? Daar zitten ook een paar Achillianen in! Jullie zijn ook een beetje Achilliaan dus jullie zullen vast ook een beetje trots zijn..

Ik hoop dat jullie de komende jaren nog veel plezier hebben in het werk als zaalbeheerder in Ockenburgh. Zoals jullie je altijd hebben ingezet voor ons tijdens al die trainingen en wedstrijden hebben wij in ieder geval altijd heel erg gewaardeerd. Misschien schuif ik zelf wel een keertje aan op donderdagavond als jullie gezellig een kaartje leggen met wat vrienden. Kaasje erbij, drankje erbij, gezellig!

Heren, bedankt!
En wie weet tot snel..

Vriendelijke groeten,
Bart Kasten

Datum 24-10-2017 09:04
Tags