Reporters Challenge!

Iedere week vind je in het krantje en op de website de wedstrijdverslagen, waarin je kunt lezen hoe de wedstrijden van alle andere ploegen gegaan zijn. De laatste tijd… Komen die verslagen maar mondjesmaat binnen. Daar brengen we graag verandering in en daarom is het tijd voor de Reporters Challenge! Vanaf aankomend weekend tot en met de laatste wedstrijd van het zaalseizoen gaan we in de gaten houden welke ploegen de meeste én de leukste verslagen inleveren. Om het extra makkelijk voor jullie te maken, schrijven we sinds deze week weer bij de opstellingen wie verantwoordelijk is voor het verslag van die wedstrijd. Natuurlijk kun je prijzen winnen met deze Reporters Challenge! Ja, prrrrrrijzen! Wat moet je doen om te winnen?

We geven twee verschillende prijzen weg:

  • De ploeg met de mééste punten aan het eind van de challenge wint een overheerlijke taart!
    Om het zo eerlijk mogelijk te houden… Berekenen we het aantal punten natuurlijk wel in verhouding tot het aantal gespeelde wedstrijden van de desbetreffende ploeg. We delen het totaal aantal punten, door het aantal gespeelde wedstrijden. De ploeg met het hoogste gemiddelde wint! Zijn er aan het eind van de rit ploegen met hetzelfde gemiddelde? Dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald door een onafhankelijke notaris d.m.v. lootjes trekken. 
  • De reporter met het allerleukste, origineelste, grappigste en mooiste verslag wint een spectaculair snoeppakket!
    De winnaar van deze categorie wordt bepaald door een strenge, rechtvaardige en onafhankelijke jury. Uiteraard.

Om jullie te helpen, hebben we natuurlijk wel een aantal regels bedacht…

  • Alle ploegen mogen meedoen: van senioren tot de kleintjes.
  • Iedere week staat bij de Opstellingen aangegeven wie het verslag moet/kan schrijven. Vooruit, onderling ruilen is toegestaan. Spoor vooral ook één van je trainers aan, die tellen als extra verslag!
  • Je levert per wedstrijd één verslag in. Tenzij je jouw coach zover krijgt natuurlijk, dan twee verslagen per wedstrijd.
  • Een verslag heeft minimaal (!) 100 woorden, voor minder doen we het niet.
  • Verslagen mail voor maandag 12.00 uur je naar website@hkvachilles.nl , zodat we het zowel in het krantje, als op de website voor je kunnen plaatsen.

En… Je krijgt een bonuspuntje als je keurig netjes de scheidsrechter en reserves van die wedstrijd bedankt in je verslag!

Heb je straks in maart geen prijs gewonnen? Niet getreurd, voor de laatste wedstrijden van het veldseizoen, vanaf april tot en met de laatste wedstrijden in juni 2018, doen we de challenge gewoon nog een keer!

Datum 28-01-2018 11:06