‘Het is een kikker’ winnaar Pubquiz 2017

Wat weet jij van Freek Vonk en z’n hobby’s? Hoeveel kipnuggets kun je niet kopen? Herken jij de deuntjes van Stranger Things, The Crown en Orange is the new black? Speciaal voor René GEEN vragen over Max Verstappen? Wie is de meest sexy Achilliaan?

Team ‘Het is een kikker’ kon het beste uit de voeten met deze vragen en kroonde zichzelf tot winnaar van de Pubquiz 2017. Team EIBER, winnaar van de 2016 editie, moest genoegen nemen met de tweede plaats. Dit team wist wel alle antwoorden op de muziekronde. Dat was nodig om het team dat opnieuw derde werd, Team ‘Weer tweede’, met een kwart punt achter zich te houden. Wellicht een vrijblijvende suggestie richting dit team om volgend jaar een andere naam te bedenken.

Onderaan bleef het ook erg spannend. Lachten de ‘Moeders van de A’ nog het hardst toen na de eerste tussenstand bleek dat de ‘Vaders van de A’ op de onderste positie stonden, na het eindsignaal waren de rollen omgedraaid. Het bleef erg stil rond de tafel van Team ‘Hermans Herrieschoppers’. Een beetje levenservaring is mooi meegenomen als je het ver wilt schoppen tijdens de Pubquiz. Jullie tijd komt nog wel! Dit ondanks het feit dat ‘de herrieschoppers 10 bonuspunten hadden gekregen omdat Ilan het geluid aan de praat kreeg (Ilan, nogmaals bedankt!). De Kranige Knarren weerden zich kranig. Dit team scoorde de hoogste ogen in de Ronde Achilles. Waarschijnlijk omdat de organisatie bij het samenstellen van de vragen had geput uit de archiefschrijfsels van groepslid Harald… Team Ropemimajuje kreeg helaas geen punten voor de meest onuitspreekbare naam. Lekker betekent niet slim. Dat bleek zeker te gelden voor Team De lekkerste meisjes van de AC. Volgende keer maar de slimste meisjes sturen.

Er waren ook nog lekkere hapjes. Belinda, bedankt voor het halen! Verder aan alle teams: bedankt voor jullie aanwezigheid, het was weer een onvergetelijke avond.

Groeten van de CR

P.S. Nieuwe activiteiten vind je binnenkort in deze rubriek!

Datum 19-11-2017 22:06
Tags