Vrijwilligers: BEDANKT!

Afgelopen donderdag was het Nationale Vrijwilligersdag! Een club als Achilles kan niet zonder vrijwilligers en daarom willen we op deze dag stilstaan bij het feit dat een heel groot gedeelte van onze leden vrijwilligerswerk voor de vereniging doet. Jullie zijn echt geweldig en wij willen onze dankbaarheid graag tonen door voor komende zomer als vereniging weer iets moois voor jullie te organiseren. Vandaag mag je jezelf alvast een schouderklopje geven! Zet jij je ook aankomend jaar weer als vrijwilliger in? Vele handen maken immers licht werk!

Vele handen maken licht werk en hoe mooi zou het zijn als ook dit jaar mensen zich gaan aanmelden als nieuwe vrijwilliger: alvast een mooi voornemen voor het nieuwe jaar. Dit kan variëren van het aanbieden van je hulp wanneer je iemand anders zwaar ziet zwoegen, de vuilniszak verschonen bij een overvolle prullenbak tot aan je aanmelden voor een van de verschillende activiteiten, werkgroepen of commissies die Achilles rijk is. Of misschien heb je zelf een idee wat je zou kunnen doen voor Achilles. Wil je meer informatie over de huidige mogelijkheden van vrijwilligerswerk, stuur dan een mail naar: vrijwilligers@hkvachilles.nl.

Lieve vrijwilligers, jullie inzet wordt enorm gewaardeerd. We vinden het geweldig wat jullie doen en hopen dat we met zijn allen nog vele seizoenen onze schouders onder deze geweldige vereniging kunnen blijven zetten!

Werkgroep vrijwilligers,
Sjoerd Houwing
Margot van Loon

Datum 09-12-2017 00:01
Tags