SNS Bank nieuwe hoofdsponsor HKV Achilles

Per afgelopen zaterdag is het officieel, we mogen met gepaste trots vertellen dat SNS Bank de nieuwe hoofdsponsor is van HKV Achilles. De bank sponsort onder andere de voltallige Achilles-selectie. SNS klopte bij Achilles aan dankzij Elly Rosenbaum, ouder van Tristan (A2) en vroeger zelf korfballer bij Achilles. Zij én SNS stellen zich graag even voor. [Foto: Haagse Topsport, Hans van der Valk]

Iedereen heette Muller of Mulder bij AchillesEllyRosenbaum-SNS.png

“Ik ben Elly Rosenbaum en ik werk als financieel adviseur bij SNS in Den Haag. Ik ben in de Vruchtenbuurt geboren en opgegroeid. Als 8-jarige ben ik, aangespoord door mijn buurmeisje Petra, bij Achilles gaan korfballen. Toen korfbalden we nog in drie vakken! Olga en Peter Zoutendijk kwamen vooraf bij mijn ouders thuis om zich voor te stellen. In mijn belevenis heette trouwens iedereen Muller of Mulder bij Achilles. En natuurlijk ieder jaar het kamp, wat een feest! De nachtdropping vond ik heel spannend en ook de afsluiting met bonte avond ben ik nooit vergeten, of alle vriendschappen die ontstonden. Ik korfbalde tot mijn 17de, door blessures heb ik toen een andere sport moeten kiezen. Mijn keuze badminton bleek geen slechte: 35 jaar lang heb ik met plezier en blessurevrij competitie en toernooien gespeeld.”

Achilles: plezier aan sport en samenzijn

“Het verenigingsleven sprak mij enorm aan, ik bleef altijd in het bestuur van een vereniging en natuurlijk de feestcommissie. Ik ben Achilles wel blijven volgen door het lezen van wedstrijdverslagen in de kranten. Door mijn zoon Tristan ben ik vier jaar geleden weer in contact gekomen met Achilles. Bij het kijken van de wedstrijden van Tristan en andere teams, zag ik bekende gezichten van vroeger die nog steeds actief zijn voor de vereniging. Ik ben zelfs ook zelf weer gaan korfballen, bij de recreanten. Achilles is een korfbalvereniging waar mensen plezier beleven aan sporten en samenzijn. Toegankelijk voor iedereen, een plek waar leden zich thuis voelen. De selectie is kwalitatief goed en ze willen graag nog veel meer bereiken. Dat bracht mij op het idee om SNS als sponsor te verbinden aan Achilles!”

SNS: Heel normaal

“Ik werk met veel plezier bij SNS Den Haag. Ik vind het leuk om mensen te helpen en te adviseren, bij de financiering van een woning of hun huidige hypotheek. SNS (Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken) is van huis uit een spaarbank, maar biedt ook hypotheken en verzekeringen aan. De bank vindt dat bankieren anders, beter en normaler kan. SNS voert een koerswijziging door met als motto ‘Heel normaal’. SNS vindt dat bankieren weer normaal moet worden: zonder fratsen, uiterlijk vertoon of cryptisch omschreven polisvoorwaarden. SNS doet wat een bank hoort te doen: mensen van goed financieel advies voorzien en producten aanbieden tegen een scherpe prijs. We staan dicht bij de mensen, zijn transparant en bieden eenvoudige en duidelijke producten.”

“SNS bestaat al 200 jaar en is sinds 2006 gevestigd in Den Haag met drie winkels, waar klanten zes dagen per week terecht kunnen. Ook op zaterdag en zelfs op donderdagavond. Klanten kunnen gewoon binnen lopen voor advies over betalen, sparen, verzekeren en hypotheken. Loop eens gerust binnen bij één van onze winkels in Den Haag. U treft mij persoonlijk aan in onze winkel op de Frederik Hendriklaan 142. Tot slot wens ik bij deze Achilles graag een sportief en goed 2018 toe!”

 

SNS.png

 

 

Datum 21-01-2018 14:52
Tags