Nieuwsupdate: Vrijwilligers HKV Achilles

Gemeente Den Haag is enorm trots op haar 135.000 vrijwilligers. Om hen te bedanken - dat geldt dus ook voor vrijwilligers van Achilles - mag iedere vrijwilliger een cadeau uitkiezen op www.DenHaagDoet.nl. Je hebt het verdiend! Ook Achilles is enorm trots op alle vrijwilligers die zij heeft. Sjoerd Houwing en Margot van Loon hebben de handen ineen geslagen om het vrijwilligerswerk beter te structureren en te benutten en daarbij samen te werken met alle commissies en het Bestuur. Praktische plannen zijn in de maak en ook de intentie om maandelijks een nieuwsupdate uit te doen over het doorontwikkelen van vrijwilligerswerk binnen Achilles. Dit is een eerste nieuwsupdate!

En het gaat gelijk over het waarderen van vrijwilligers. Achilles waardeert haar vrijwilligers met een jaarlijkse borrel, maar kent het merendeel van onze helpende handen de webwinkel van de gemeente Den Haag? Wij willen jullie hierop attent maken! De webwinkel bevat cadeaus van rond de €15, denk hierbij aan een bioscoopbon of een toegangskaartje voor Madurodam of voor ADO!

Webwinkel: kies een cadeau dat bij jou past!

Heb je al een account op Den Haag Doet?
En ga je in 2018 door met je vrijwilligerswerk bij Achilles? Dan kun je weer shoppen in de webwinkel! Verleng eenvoudig je toegang via de button op de site. Je kunt direct 20 nieuwe credits gebruiken voor leuke (Haagse) producten en uitstapjes in de webwinkel.

Heb je nog geen account op Den Haag Doet?
Schrijf je in en maak een account aan, dit duurt maar enkele minuten) en ontvang 20 credits. Een account maak je als volgt:

  1. Ga naar www.denhaagdoet.nl
  2. Klik op ‘waardering’ bovenin de balk
  3. Vul je NAW gegevens in
  4. Vul in wat jouw vrijwilligersfunctie is en welke taken je doet
  5. Klik aan bij welke organisatie je dit doet door in te vullen: korfbalvereniging, HKV Achilles
  6. Klik de contactpersoon aan: Margot van Loon
  7. Je krijgt een mail met de bevestiging aanmelding en wachtwoord
  8. Je krijgt een mail dat je nu wacht op goedkeuring van de contactpersoon
  9. Na vijf dagen krijg jij een mail dat je toegang hebt tot de webwinkel
  10. Log in met jouw gegevens en kies een cadeau uit.

Als je vragen hebt over deze nieuwsbrief of over het initiatief van de werkgroep vrijwilligers? Neem dan contact op via; vrijwilligers@hkvachilles.nl. Ook als je jezelf nu al wilt opgeven als vrijwilliger: dan nemen wij contact op en gaan we met elkaar in gesprek!

Sjoerd Houwing

Margot van Loon

Datum 29-01-2018 09:52
Tags