Kom naar de JAV op 19 juni 2015!

bestuur.jpg hoofdartikel

Er zijn veel zekerheden in een Achillesjaar. Van de 21-competitie tot de Pubquiz, van kamp tot het bekend maken van de ploegen. Het zijn mijlpalen in een Achillesjaar. Ook de jaarlijks terugkerende AV is zo'n mijlpaal. Tijdens de JAV komen alle leden samen om het afgelopen jaar door te nemen en om de plannen voor het komende jaar door te nemen en voor bijzondere zaken goedkeuring te geven.

hoofdartikel.JPG

Een belangrijke bijeenkomst dus, waarbij het belangrijk is dat er zo veel mogelijk leden aanwezig zijn om deze zaken tot zich te nemen, vragen te stellen aan het bestuur of andere Achillianen en waar nodig te stemmen.

Op 19 juni aanstaande staat de JAV van het seizoen 2014-2015 weer op het programma. Op vrijdag 5 juni zijn de agenda, jaarverslagen en financiële stukken naar alle stemgerechtigde leden verzonden en een dag later heeft nog een nazending plaatsgevonden. De aller eerste keer in de historie van onze club dat deze stukken digitaal verzonden zijn. Ondanks het feit dat ik niet denk dat er veel problemen zullen zijn met het ontvangen van deze stukken, hierbij toch de oproep om even je mailbox te checken of je de stukken wel hebt ontvangen.  Mocht dit niet het geval zijn, dan is een mailtje naar kastenbart@hotmail.com voldoende om deze alsnog te ontvangen.

Vrijdag 19 juni om 20:00 uur in de Vlonder dus. Zet het in je agenda en kom gebruik maken van jouw stemrecht en het recht om jouw mening te laten horen over het afgelopen jaar en de komende jaren. 

Tot de 19e!

Bart Kasten.

Datum 16-06-2015 10:00
Tags