ACHILLES MIX TOERNOOI

Aankomende zaterdag is het zover, en het is hard gegaan met de aanmeldingen. We overtreffen nu het aantal van vorig jaar! Stand van zaken per 7 juni: 105 spelende deelnemers! En ik ben ontzettend blij dat ook de eerste kangoeroes zich hebben gemeld, namelijk Sanne en Esmee! Op de voet gevolgd door Jens. Super!! Daarnaast ook goed en slecht nieuws van het scheidsrechtersfront. Het goede nieuws: het aantal scheidsrechters is verdubbeld! Het slechte nieuws: nu zijn het er dus 2….

Alle deelnemers worden verzocht om om 10 uur aanwezig te zijn. De teamindelingen en speelschema worden ter plekke bekend gemaakt. Er zullen in ieder geval 2 poules komen, en een echte finalewedstrijd om de wisselbokaal. De cup van enige omvang zal naar verwachting zo rond half 5 uitgereikt worden door onze voorzitter Wout Broers.

Sportiviteit

De opzet van deze dag is om het voor iedereen een leuke dag te maken. Speciale aandacht verdienen de jongste deelnemers. Geef ook hen de ruimte om lekker mee te doen en hou rekening met hun mogelijkheden en beperkingen. Het zou bijvoorbeeld nogal ongepast zijn als een ouder of oudere speler een F je heel dicht gaat verdedigen of blokken. Maar ik ga er van uit dat we dat bij Achilles vanzelfsprekend niet doen.

Scheidsrechters

Het kost veel moeite om scheidsrechters voor deze dag te krijgen. Veel wedstrijden zullen wellicht worden gefloten door jeugdleden die dit niet gewend zijn, of zelfs voor het eerst doen. Hou het ook voor hen gezellig! Het aantal aanmeldingen om te fluiten is nog te weinig. Tijdens het toernooi kan dus gevraagd worden of je bereid bent een wedstrijd te fluiten. Medewerking hieraan wordt zeer op prijs gesteld!

Dan nog even voor de goede orde, nogmaals een beroep op de aanwezigen en deelnemers om gezamenlijk voor de kantinebezetting te zorgen. Met zoveel mensen moet dat een fluitje van een cent zijn, en aangezien er vanuit de KC altijd heel positieve berichten komen over de kantinediensten ga ik er van uit dat het ook nu weer soepel gaat lopen.

De complete deelnemerslijst staat hieronder, maar mocht je nou om wat voor reden dan ook helemaal vergeten zijn om je aan te melden stuur dan alsnog even een mailtje naar willem1603@ziggo.nl of reageer via de facebooksite.

Overigens, ook als je niet gaat spelen ben je meer dan welkom op dit “nu al befaamde mixtoernooi” (© Tjitse).

Senioren:

Tjitse en Audrey

Koen en Melin

A1:

Julia

Simon en Geo

A2:

Wesley

Frank

Lars

B1:

Pepijn en Margot

Benthe

Joël en Sabrina

B2:

Teddie en Wim

Jisse

Mark

Maarten en Emmy

B3:

Maxine

B4:

Camille en Leon

C1:

Selene en Rob

Anne en Jaap

Cino

Rick

Noa

Rosanna

C2:

Stef en Leonne

Kaj en Erika

Sabine en Marcel

Anna en Marlou

Zoe en Dave

Quincy

Brandon

Joost

C3:

Estelle en Astrid

Maarten

D1:

Yara en Rob

Julian en Steef

D2:

Olivia en Peggy

Silja en Johan

Femke en Ruud

Joshua en moeder

Floris en tante Sandra

D3:

Ivy en Joren

Lideke en Mirjam en Remko

Niek en Sander

Esmee en Martin

Melissa en Frank

E1:

Paivi

Mick

Demi en Dennis

E2:

Leander en Linda

Thei en Marcel

Lizzy en Belinda

Bjorn en Linda

F1:

Jim en Mario

Bram en Catheleine

Datum 09-06-2015 23:56
Tags