CR Nieuws: CR KAMP: Schrijf je in voor het te laat is!

Jaja, ook dit jaar is er naast het jeugdkamp een kamp voor de jeugdigen onder de oudere. Of de ouderen die zich jeugdig voelen! Het CR-kamp van Achilles zorgt al jaren voor onvergetelijke herinneringen en ervaringen! Dit succes wordt ook dit jaar weer overtroffen en daarom kun je je vanaf NU aanmelden voor het leukste Achilles-evenement van het jaar (18+). Dit jaar vind het CR-kamp plaats van vrijdag 6 t/m maandag 9 juli waar we op een (voor jullie nog) geheime locatie zullen verblijven. Wel mag verklapt worden dat er maximaal 30 man/vrouw mee kunnen, belangrijk dus om je snel op te geven.

Volg dit evenement op Facebook voor meer informatie over het kamphuis, het thema en de inschrijvingen. Wil je dit niet missen? Stuur dan een mailtje naar Niek (Niek.Visser1@gmail.com) en geef je op.

Je aanmelding is pas definitief als je de aanbetaling van €40 hebt overgemaakt naar NL03INGB0000178155 t.n.v. HKV Achilles o.v.v. CR kamp 2018. Voor deze once in a lifetime experience betaal je €100. De herinneringen… onbetaalbaar. Het kamp gaat door bij 25+ aanmeldingen, dit moeten we voor 15 maart weten!

Datum 11-03-2018 11:10
Tags