Schoolkorfbal groepen 3 en 4 groot succes

Het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van basisscholen De Vliermeent, De Oase, De Koos Meindertsschool en het Spectrum op woensdag 10 juni bij Achilles was een groot succes. Om 13:30 opende Chillie, de Achillesleeuw, het toernooi met een warming-up op de ‘Kanga song’. Aansluitend barstte de sportieve strijd los om de beker te bemachtigen voor de 1e plaats.

De hele dag werd goed en sportief gespeeld door alle kanjers. De vrijwilligers van Achilles zorgden voor een perfect georganiseerde dag op een zonnig Pomonaplein. Uiteindelijk speelden De Oase 3 en De Vliermeent 2 de finale en won Oase 3. Er was ook een prijs voor de overall Fair Play prijs (voor De Vliermeent), een strafworpenstrijd (De Oase 2), een 2e prijs (De Vliermeent 2), een 3e prijs (De Vliermeent 1) en een 4e prijs (De Vliermeent 3). Maar natuurlijk waren alle kinderen winnaars: heel erg gefeliciteerd en Achilles hoopt jullie volgend jaar weer te zien.

Misschien worden de kinderen wel eerder aan het Pomonaplein gezien, want dat korfbalspelletje bleek eigenlijk wel heel erg leuk. Wil je weten hoe deze dag is geweest en hoe de foto ’s zijn geworden? Je vindt je de foto's in ons Foto-album onder ' Media', 'Activiteiten', 'Schoolkorfbal' op deze site.  Heb je zin om lid te worden of eerst een paar keer meetrainen? Stuur dan een bericht via onze  Contactpagina of kijk op Lid worden.

Datum 12-06-2015 17:32
Tags