SuperChefs: kookworkshop voor kinderen

Vanaf vorige week zijn de SuperChef-kookworkshops weer gestart in onze kantine. Een mooi initiatief door Eline Le Mair, in samenwerking met Achilles en het Wijkberaad Vruchtenbuurt. In 8 weken leren de kinderen lekker en gezond koken, voor maar €7,50 per keer, inclusief kinderkookboek en certificaat! De Achilles-jeugd is natuurlijk van harte welkom maar hoe mooi zou het zijn als de jeugdigen ook schoolvriendjes- en vriendinnetjes, buurkinderen, neefjes en nichtjes enthousiast maken? Hoe meer kinderen, hoe meer vreugd! Zien we jou voortaan op dinsdag bij de kookworkshops? Lees verder voor alle info!

Wat is SuperChefs?
SuperChefs is een serie van 8 wekelijkse kookworkshops voor kinderen van 10-12 jaar. Ze ontdekken hoe gezond, lekker en gemakkelijk koken kan zijn. De jonge koks leren hoe ze zelf een gezonde maaltijd kunnen klaarmaken en iets voor tussendoor.

Waarom kies je voor SuperChef?
Als je het leuk vindt om samen met leeftijdsgenootjes kennis te krijgen over gezond eten, veilig koken, houding ten opzichte van gezond en veilig koken, vaardigheden ontwikkelen om gezond en veilig te koken. Kinderen zijn positief over het programma. Het programma is door het Centrum Gezond Leven gecertificeerd als ‘theoretisch goed onderbouwd’.

Wat krijg je mee van SuperChefs?

  • kennis over gezond eten
  • eigen effectiviteit t.o.v. gezond eten en het klaarmaken daarvan
  • vaardigheden om gezond en veilig te koken
  • angst bestrijden om nieuw eten te proeven
  • kookboek en certificaat

Ja, ik word SuperChef!
Meld je aan voor de workshop, mail naar info@gie-denhaag.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk via 06-10753559. Geef aan welke dag in de week je kunt en er wordt een planning gemaakt.  Bij het missen van een workshop wordt altijd gekeken of inhalen een mogelijkheid is.

Locatie? Achilles, buurthuis van de toekomst
Kosten? €7,50 per keer
Docent? Eline Le Mair, Gewichtsconsulent en lifestylecoach, specialisatie voeding en kind.

Ik zie uw enthousiasme met belangstelling tegemoet!

Eline Le Mair

superchefs.jpg

 

 

Datum 03-06-2018 18:56
Tags