17 maart: Voorjaarstoernooi: ‘Spring is in the air!’ AFGELAST

[LET OP! Vanwege de koude weersverwachtingen is dit toernooi AFGELAST!] Op zaterdag 17 maart vindt voor de tweede maal het Spring! voorjaarstoernooi plaats op het Achilles veld. Het is vooral bedoeld om teams ingespeeld te laten geraken ter voorbereiding op het veldseizoen. Het toernooi is voor de volgende Achillesploegen: B2, C1, C2, D2, D3, E1, E2, E3, F1, F2 en kangoeroes. Lees verder voor meer details & het programmaboekje. Daarnaast is er voor veel overige ploegen een apart oefenprogramma, zie daarvoor het berichtje hieronder.

In de ochtend spelen de jeugdploegen: kangoeroes, F1, F2, E1, E2 en E3. De kangoeroes zullen dit jaar voor het eerst hun talenten laten zien. De eerste wedstrijd start om 09:30 en om 11:35 is de ochtend voorbij. Elk team speelt twee kortere wedstrijden dan normaal op een aangepast veld op gras en kunstgras.

In de middag, om 12:15, is het de beurt aan de jeugdteams: D2, D3, C1, C2 en B2. Om 15:00 zal de middag eindigen en ook deze keer speelt elk team twee kortere wedstrijden dan normaal op een aangepast veld. Marinus Stulp, werkgroep scheidsrechters, kreeg het weer voor elkaar om de wedstrijdleiding te regelen: waarvoor onze dank!

Het programmaboekje kun je hieronder downloaden, met hele grote dank aan de communicatiecommissie en in het speciaal Audrey de Man voor haar prachtig ontwerp!

Achillesteams die niet zijn ingedeeld bij dit Spring!toernooi moeten deze dag hun inhaalwedstrijd nog spelen of oefenen op een andere avond of een ander weekend.

Namens de toernooicommissie: heel veel plezier en succes!
Sabrina en Margot
oefenwedstrijden@hkvachilles.nl 

Download hier het programmaboekje!

 

 

Datum 11-03-2018 11:08
Tags