CR Nieuws: CR Kamp - Meld je nog snel aan!

Doe het nog even snel: je aanmelden voor kamp. Het gaat nu hard. Meld je snel aan voordat het te laat is! Het CR-kamp van Achilles zorgt al jaren voor onvergetelijke herinneringen en ervaringen! Dit succes wordt ook dit jaar weer overtroffen en daarom kun je je vanaf NU aanmelden voor het leukste Achilles-evenement van het jaar (18+).

Dit jaar vind het CR-kamp plaats van vrijdag 6 t/m maandag 9 juli waar we op een (voor jullie nog) geheime locatie zullen verblijven. Wel mag verklapt worden dat er maximaal 30 man/vrouw mee kunnen, belangrijk dus om je snel op te geven.

Volg dit evenement op Facebook voor meer informatie over het kamphuis, het thema en de inschrijvingen. Wil je dit niet missen? Stuur dan een mailtje naar Niek (Niek.Visser1@gmail.com) en geef je op.

Je aanmelding is pas definitief als je de aanbetaling van €40 hebt overgemaakt naar NL03 INGB 0000 178 155 t.n.v. HKV Achilles o.v.v. CR kamp 2018. Voor deze once in a lifetime experience betaal je €100. De herinneringen… onbetaalbaar. Het kamp gaat door bij 25+ aanmeldingen!

De CR

Datum 14-04-2018 08:58
Tags