Zonder vrijwilligers geen Achilles! (Uitnodiging vrijwilligersborrel!)

vrijwilligers borrel 2015.jpg hoofdartikel

Ze zijn niet alleen heel erg belangrijk, ze zijn bovenal van levensbelang voor verenigingen; Vrijwilligers! Of het nu gaat om het draaien van een bardienstje of het volledig opstellen van het rooster van de bar… Of het nu gaat om het fluiten van een wedstrijdje of het opzetten van een scheidsrechterscommissie… als er geen vrijwilligers zijn om deze dingen op te pakken komt het ook niet van de grond en staat onze vereniging stil. Ben jij vrijwilliger binnen onze mooie vereniging? Voel je dan vooral welkom 6 april tijdens de Vrijwilligersborrel in De Vlonder!

hoofdartikel.JPGIk mag toch wel namens heel Achilles spreken als ik zeg dat wij al die vrijwilligers erg dankbaar zijn dat zij dag in dag uit voor onze club klaar staan. En daarom organiseert Achilles voor deze vrijwilligers de vrijwilligersborrel. Speciaal voor hen, om hen te bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen.
Ben jij vrijwilliger binnen onze mooie vereniging? Voel je dan vooral welkom 6 april in De Vlonder!

Tot dan!

Groeten,
Bart

 

Beste vrijwilligers,

Achilles kan niet zonder vrijwilligers en wij zijn heel dankbaar dat jij je het afgelopen jaar hebt ingezet voor onze vereniging. Dit jaar organiseren wij uiteraard weer een avond om jou te bedanken! Maar dit jaar wordt het geen gewone borrel, maar eentje samen met nieuwe groepen (potentiële) vrijwilligers (nog niet actieve leden, ouders van nieuwe leden, donateurs, tennissers, etc.).

Waarom organiseren wij dit op deze manier? Allereerst uiteraard om je te bedanken voor jouw inzet. Daarnaast vinden wij verbinding ook belangrijk om vrijwilligers en leden te behouden. Naast waardering ook aandacht creëren voor wat er leeft binnen Achilles (als je nieuw of niet nieuw bent), maar ook om over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden te praten. Jij als vrijwilliger kunt dat dan het beste uit eigen ervaring vertellen. Om een gezonde vereniging te kunnen zijn is connectie een belangrijk onderdeel. Elkaar leren kennen en zorgen dat leden het naar hun zin hebben. Daar staan wij als vereniging voor, want we schrijven niet voor niets: Achilles….meer dan een club! Deze informele avond staat dus in het teken van:

Nieuw ontmoet oud
We hopen dat jij samen met vele anderen (bestuur, commissies, werkgroepen en overige vrijwilligers) aanwezig zult zijn om elkaar te ontmoeten. Als je nieuwe mensen ontmoet, kun je hen vertellen wat jij doet en wegwijs maken in het verenigingsleven. Uiteraard onder genot van hapjes en drankjes. Naast het gewoon lekker genieten en kletsen, kunnen wij elkaar op deze avond wellicht beter leren kennen. Om te horen of jouw inzet nog past bij jouw interesses en tijd.

Wanneer: vrijdag 6 april van 19.30 - 21.30 uur en wij hopen uiteraard dat jij deze avond aanwezig bent! Voor de inkoop van hapjes hopen we dat je onder vermelding van je naam jezelf hier opgeeft.

Hartelijke groet,
Margot van Loon & Sjoerd Houwing
Werkgroep Vrijwilligers

 

 

Datum 01-04-2018 15:10
Tags