Reporters Challenge: de winnaars én... DEEL 2!

De eerste Reporters Challenge zit er op en wat was het een succes. De ene week 16 verslagen, de andere week 18 stuks: de redactie was onder de indruk van jullie inzet en enthousiasme. De winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen: de D1 heeft genoten van een heerlijke slagroomtaart dankzij hun recordaantal verslagen, Joy ontving voor de C2 een flinke pot snoep die zij op de training kunnen verdelen, dankzij hun originele verslag! Niet getreurd.. In deze tweede helft veld doen we nog een deel twee! Nieuwe ronde, nieuwe kansen: we beginnen weer op 0! Welke ploeg gaat er dan met de slagroomtaart vandoor? Nog één keer de regels:

De ploeg met de mééste punten aan het eind van de challenge wint een overheerlijke taart!
Om het zo eerlijk mogelijk te houden… Berekenen we het aantal punten natuurlijk wel in verhouding tot het aantal gespeelde wedstrijden van de desbetreffende ploeg. We delen het totaal aantal punten, door het aantal gespeelde wedstrijden. De ploeg met het hoogste gemiddelde wint! Zijn er aan het eind van de rit ploegen met hetzelfde gemiddelde? Dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald door een onafhankelijke notaris d.m.v. lootjes trekken. 

Om jullie te helpen, hebben we natuurlijk wel een aantal regels bedacht…

  • Alle ploegen mogen meedoen: van senioren tot de kleintjes.
  • Iedere week staat bij de Opstellingen aangegeven wie het verslag moet/kan schrijven. Vooruit, onderling ruilen is toegestaan. Spoor vooral ook één van je trainers aan, die tellen als extra verslag!
  • Je levert per wedstrijd één verslag in. Tenzij je jouw coach zover krijgt natuurlijk, dan twee verslagen per wedstrijd.
  • Een verslag heeft minimaal (!) 100 woorden, voor minder doen we het niet.
  • Verslagen mail voor maandag 12.00 uur je naar website@hkvachilles.nl , zodat we het zowel in het krantje, als op de website voor je kunnen plaatsen.

En… Je krijgt een bonuspuntje als je keurig netjes de scheidsrechter en reserves van die wedstrijd bedankt in je verslag!

Datum 15-04-2018 09:01
Tags