Toch nog een kampioenschap voor ons Vlaggenschip..?

hoofdartikel.JPG hoofdartikel

Zou het nog kunnen..? Ik denk het wel. Als Achilles 1 op het veld vanaf nu alles wint, inclusief de belangrijke pot tegen Albatros (uit werd met 15-14 verloren), dan kan het nog wel eens een gekke eindfase van de veldcompetitie worden. Na een mooie en vooral belangrijke overwinning op Excelsior afgelopen week, legde Achilles 1 de basis van de inhaalrace die het te wachten staat om nog kampioen te kunnen worden.

hoofdartikel.JPGAlbatros moet nog wel ergens anders nog een puntje laten liggen én met minimaal twee doelpunten verschil verliezen van ons Vlaggenschip als wij nog kans willen maken op het kampioenschap en dus promotie naar de Overgangsklasse op het veld. Én.. en dat is misschien wel nét zo belangrijk... Achilles moet achter ons Vlaggenschip gaan staan en iedere thuiswedstrijd en het liefst ook iedere uitwedstrijd uit volle borst onze toppers naar de overwinning schreeuwen. De komende drie wedstrijden worden thuis gespeeld, tegen Kinderdijk, tegen Albatros en tegen Fortis. Dus bij deze de oproep voor iedereen om nog één keer achter ons eerste te gaan staan.

Ook Achilles 2 heeft nog alle steun nodig. Na de onnodige degradatie in de zaal, zou het een nóg teleurstellender seizoen zijn als op het veld ook gedegradeerd zou worden. Op het veld staat de ploeg van Martin en Rob er wel iets beter voor. Maar dat stond het vlak voor het einde van het zaalseizoen in principe ook..
Met deze selectie hoort Achilles niet thuis in de reserve 2e klasse met het reserve team. En als het goed is gaat dat op het veld in ieder geval niet gebeuren volgend seizoen. Maar dan hebben zij wel alle steun nodig de komende wedstrijden. Afgelopen weekend werd in ieder geval een grote stap gezet richting het lijfsbehoud met een mooie overwinning op Excelsior 2. Met in de eerste paar minuten een stel ontketende dames aan Achilles kant..

Owja, en het wordt ook nog eens heerlijk weer de komende weken. Dus kom lekker naar het veld de komende zaterdagen en geniet van mooi korfbal en een heerlijk zonnetje!

Tot zaterdag!

Groeten,
Bart

Datum 17-04-2018 17:00
Tags