CR Kamp

Van 3 t/m 6 juli is het eindelijk zover. De voorbereidingen zijn al geruime tijd in gang gezet en de eerste inkopen zijn al gedaan. Ja, een mooie aanbieding voor een kratje pils mogen we niet aan ons voorbij laten gaan. Mocht je nu denken: oh, wordt het zo’n weekend, dan heb je een beetje gelijk, maar niet helemaal!

We kunnen jullie verklappen dat er op culinair vlak het één en ander verandert wat op je bordje terecht komt. Ook is het programma van vorig jaar kritisch tegen het licht gehouden en zijn er nieuwe sportieve, doch hilarische elementen toegevoegd. De greppeltocht blijft uiteraard. De kampgangers ontvangen binnenkort een mail met aanvullende informatie over het kamp, houd je inbox dus in de gaten.

Waar gaan we ook alweer naar toe?

We gaan dit jaar naar De Langenberg in Rijssen. Check ff de ‘Remember Rijssen’ filmpjes op de besloten FB.

Hoe geef je je op?

De tijd dringt dus geef je z.s.m. op! Je kunt je opgeven bij Henk via een appje, smsje, belletje (06 81 46 55 11), of mailtje (henk-kop@hotmail.com). De kosten bedragen dit jaar €100. Dit kun je overmaken naar NL03INGB0000178155 t.n.v. HKV Achilles o.v.v. CR kamp 2015. Vergeet niet het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt hiervoor terecht bij Kelly, Louise, Jasper, Sem, Henk of Erwin.

Wat is het thema?

Uiteraard is er voor de komende editie net als in voorgaan de jaren een thema gekoppeld aan het kamp. De komende editie strijden de kakkers, de aso’s, de gothics en de hippies tegen elkaar.

Voor de handigheid zijn de mensen die zich al hebben opgegeven vast ingedeeld in een passende categorie:

Hippies Kakkers Aso's Gothics
Dinna Erwin Jasper Louise
Bas Sem Sten Tom
Henk Raquel Zoë Twan
Kelly Mariska Evy Marieke
Simon Fabian Lisa  

 

Leef je vast rustig uit op het thema! Wil je dat ook? Meld je dan snel aan! Twijfelaars: niet langer twijfelen, opgeven die handel!

Groeten van de CR

Datum 21-06-2015 00:30
Tags