Willem Achillesdag een groot succes!

Man man man, wat wás het gezellig afgelopen vrijdag op ons veld! De organisatie verliep soepeltjes, er waren enórm veel verschillende activiteiten, het weer viel met slechts één buitje réuze mee en het was gezellig druk! Bij deze natuurlijk een enorm hartelijk bedankt voor de inzet van organisatietoppers, alle vrijwilligers die op de dag zelf hun steentje hebben bijgedragen en uiteraard de sponsoren: Krakel Webservices, Leyestaete, Slagerij Max Boektje, Paul Verhuur, Euro West, Shoeby, Blue Star en B-jumping. Lees en kijk verder voor een sfeerimpressie namens die organisatietoppers zelf: de Willem Achilles Dag-commissie!

Om 8.45 uur waren we op het veld voor de laatste voorbereidingen voor Willem Achilles Dag. Als extra hulp kwam Stef de vader van Lisanne (D2). De springkussens, spelletjes werden klaar gezet en de stormbaan van B-jumping werd gebracht door Richard en Danny die hem helemaal klaarzette. Tim, Xander, Damien, Nikki en Luuk mochten hem alvast testen voor de dag om 12uur begon. Hans en Nick waren druk bezig voor de BBQ waar lekkere Saté en hamburgers op werden gebakken. Ook in de kantine werd hard gewerkt door de vrijwilligers van de KC en zij kregen extra hulp van Pauline en haar moeder Angelique. Om 12.00 uur alles stond klaar, Kelly had alles onder controle en de dag kon beginnen!

Het was een super gezellige dag met een klein buitje tussendoor. Heerlijk om te zien hoe iedereen aan het genieten was. Alle kids die met elkaar aan spelen waren en ouders die gezellig aan het kletsen waren. Om 14.00 uur begon het Bierschieten en ja hoor er werden weer 2 kratten gewonnen; 1 door Frank Baars en 1 door Bastiaan Overwater. Om 17.00 uur was het afgelopen en heeft iedereen geholpen met opruimen Bastiaan, Frank en Sander hebben de kantine overgenomen en Arie heeft ook meegholpen met opruimen.

Wij van de Willem Achilles Dag Commissie willen iedereen bedanken voor de hulp die wij hebben gekregen (taart bakken, pannenkoeken bakken, kantinedienst, bij spelletjes staan en het op en afbouwen). Zonder jullie hadden wij het niet gered! Ook het bedankje voor onze overige vrijwilligers, alles was echt super geregeld. Wij zijn zo trots op onze vereniging en ook op alle jeugd die vandaag hebben meegeholpen echt super! Verder willen wij al onze sponsors bedanken:

Krakel Webservices, Leyestaete, Slagerij Max Boektje, Paul Verhuur, Euro West, Shoeby, Blue Star en B-jumping.

Nogmaals het was een topdag dankzij alle vrijwilligers en sponsors!

Tot volgend jaar!

Groetjes de Willem Achilles Dag commissie

Willem%20Achilles%20Dag%20collage.jpg

Datum 29-04-2018 13:14
Tags