10 mei: 21-competitie op Hemelvaartsdag

Donderdag 10 mei (op Hemelvaartsdag) is weer de jaarlijkse 21-competitie voor ieder lid van HKV Achilles. Wie worden de opvolgers van Milan, Paivi, Noah en Inge & Mirthe? Voor diegene die nog nooit meegedaan hebben, de dag begint rond de klok van 10 uur, met in elke categorie 3 voorrondes. Er zijn 5 categorieën: kangoeroes & F, E & D, B & C, junioren & senioren (in koppels) en als laatste de recreanten. Per ronde wordt er 10 minuten gespeeld en in deze rondes is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk scoort. Opgeven kan nog tot woensdagavond in de kantine of per mail weerhaak@casema.nl.

De regels

De palen staan 2x de lengte van de paal uit elkaar en je mag alleen vanaf de paal schieten, dus geen doorlopen. Na de voorrondes begint de knock out fase die eindigt met de diverse finales die een voor een worden gespeeld voor de kantine zodat iedereen deze kan volgen. Een spektakel dus!

BBQ & Kantinedienst

Aan het eind van de dag organiseert de KC een BBQ, opgeven kan tijdens de 21-Competitie zelf. Tevens heeft de KC de moeite genomen om voor deze dag ook mensen op te stellen voor kantinediensten echter weten zij niet wanneer iedereen speelt dus kan het voorkomen dat je moet schieten en tegelijk kantinedienst hebt. In dat geval probeer iemand voor die 10 minuten te regelen maar draai wel gewoon de rest van de tijd. Echter is het aantal vrijwilligers achter de bar nóg niet voldoende, dus mocht je op donderdag een uurtje willen helpen dan zou dat heel fijn zijn! Meld je in dit geval bij de bar.

Aanmelden

Het opgeven voor de 21-competitie is simpel en kost niks! In de kantine hangt een lijst waarop je je naam en het team waar je inzit op kan schrijven. En voor de mensen die niet zo vaak op het veld komen, maar toch mee willen doen mag het ook via weerhaak@casema.nl. Opgeven kan nog tot woensdagavond in de kantine of per mail. Dus nogmaals: donderdag 10 mei om 10.00 uur op het veld aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.

En dan nog een vraag aan de winnaars van vorig jaar: willen jullie de bekers in de kantine zetten? Milan, Paivi, Noah, Inge en Mirthe: alvast bedankt!

Tot donderdag 10 mei op het veld (ook al doe je niet mee)!

Chris en Sten

Datum 08-05-2018 08:40
Tags