Heeft u al gestemd..? Stem op Marinus!!

Haagse clubscheidsrechter.png hoofdartikel

In navolging van Edje Arbouw een tijd geleden, is dit jaar Marinus Stulp genomineerd voor Haagse Clubscheidsrechter van het jaar. Marinus stond aan de wieg van het scheidsrechtersbeleid zoals wij dat nu kennen binnen onze vereniging en tot op de dag van vandaag staat hij zeer regelmatig met zijn notitieblokje klaar om aantekeningen te maken tijdens de wedstrijden die gefloten worden door onze jeugd. Een nominatie die in mijn ogen meer dan terecht is..

hoofdartikel.JPGOndersteund door zijn lief Dionne van Dongen en de vele vrijwillige scheidsrechters die onze vereniging inmiddels (vooral dankzij Marinus) rijk is, heeft Marinus er de afgelopen jaren voor gezorgd dat een grote zorg binnen onze vereniging aangepakt werd en stukje bij beetje beter georganiseerd werd. Als Achilles niets zou doen aan het probleem met betrekking tot de scheidsrechters, zouden wij als vereniging heel wat boetes hebben ontvangen vanuit de bond en hadden er allang in de competities punten in mindering gebracht. “Bonus Malus regeling”, dat is waar het een paar jaar geleden om draaide. Marinus stelde het probleem aan de kaak op de ledenvergaderingen en kwam zelfs aan tafel bij het bestuur om de problemen onder de aandacht te brengen.

Marinus heeft er met zijn beleid voor gezorgd dat wij als vereniging uit de problemen zijn gebleven en er is zelfs interesse geweest van buitenaf om eens te komen kijken hoe Achilles dat allemaal doet met die scheidsrechters. Allemaal de verdiensten van onze Marinus.
En daarom lijkt het mij niet meer dan logisch dat wij allemaal eventjes klikken op onderstaande link, om onze Marinus een extra stem te bezorgen in de verkiezing Haagse Clubscheidsrechter van het jaar!

Er kan tot 24 mei op Marinus worden gestemd op via https://m.facebook.com/haagseclubscheidsrechter/. Elke like telt als stem. 26 mei is de prijsuitreiking.

Tot volgende week!

Groeten,
Bart

Datum 08-05-2018 17:12
Tags