Gaat Achilles 2 dit seizoen toch nog positief afsluiten.?!

hoofdartikel.JPG hoofdartikel

En dan kan Achilles 2 ineens kampioen worden. Hoe gek kan het lopen?! In de zaal liep het gek in negatieve zin, want wie had na het bijna-kampioenschap een jaar eerder nou gedacht dat Team 2 zou degraderen naar de reserve 2e klasse in de zaal?! Maar nu, op het veld in een poule waarin echt iedereen van iedereen kan winnen, staat Fortis 2 bovenaan met 1 punt voorsprong op Achilles, Excelsior, RWA en Merwede. Met andere woorden; in een poule van 8, kunnen er nog 5 kampioen worden.

hoofdartikel.JPGEerlijk is eerlijk, Achilles heeft niet de beste papieren. De beste uitgangspositie is namelijk voor Excelsior. Excelsior speelt namelijk de laatste twee wedstrijden tegen het al gedegradeerde Rust Roest en het nog tegen degradatie strijdende Kinderdijk. Aangezien zowel Fortis als RWA, Achilles en Merwede in de laatste twee competitierondes tegen elkaar spelen met z’n allen, gaan er sowieso een aantal van deze teams afhaken.

Feit is dat het geweldig knap is van de ploeg van Martin en Rob, dat zij ná het debacle in de zaal de schouders er zo sterk onder hebben kunnen krijgen. Iets waar de selectie wat mij betreft hartstikke trots op mag zijn. En waarom dan niet die laatste twee wedstrijd het klusje gewoon even klaren..? Misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar in aanloop naar een kampioenschap in de zaal volgend jaar, zou het toch wel erg leuk zijn om op Overgangsklasse niveau te mogen spelen op het veld toch?

Alle steun is welkom in idee geval. Komend weekend is iedereen vrij ivm Pinksteren. Maar de weken daarna zal Team 2 het op gaan nemen tegen Merwede (uit) en RWA (thuis). Sliedrecht is niet ver, dus als je eventjes kan zien we je graag aldaar! En anders tot over drie weken, thuis, voor de laatste wedstrijden van dit seizoen en misschien wel een prachtig kampioenschap van Achilles 2!

Tot volgende week!

Groeten,
Bart

Datum 15-05-2018 11:05
Tags