29 & 30 juni: Leeuwenweekend 2018

In samenwerking met alle commissies is het 2e slotweekend van Achilles een feit: Het Leeuwenweekend! Van vrijdag 29 juni tot en met zaterdag 30 juni organiseren een aantal ouders samen met commissies van Achilles, voor de hele vereniging een aantal gezellige dagen. Het programma kun je hieronder vinden, dus reserveer dit weekend alvast in je agenda! [Update] De categorieën en nominaties voor de Achilles Poll zijn bekend gemaakt!

Reden van dit Leeuwenweekend is om naast een jaarlijks slotfeest aandacht voor de nieuwe kantine te vragen. Een nieuwe kantine kost geld en daarvoor organiseren verschillende commissies gedurende het komend jaar meerdere activiteiten. De meest recente was de succesvol Willem-Achillesdag en de opbrengst: €2.999! Alle acties en bedragen staan zichtbaar op zowel een digitale als papieren versie op de ’Meter van Achilles’. Je hebt dan een overzicht wat deze activiteiten opleveren en hoe dichtbij wij bij ons doel zijn: de nieuwe kantine. Let vooral op de kalender op de website en in de LK en houdt Facebook in de gaten. Voor het Leeuwenweekend zijn de volgende activiteiten ingepland:

Ben jij er bij tijdens het Leeuwenweekend?! Laat het ons weten op Facebook!

Vrijdag 29 juni: Full Moon Party (16+ (A/B) feest)

De Full Moon Party is het ziekste feest van Thailand - iedere maand verzamelen zo’n 25.000 feestgangers zich op het strand van Koh Phangan om te feesten onder de volle maan. En dat feest… gaat plaatsvinden in de zomerse kantine van Achilles, onder leiding van DJ Ilan met zijn heerlijke zomerse beats. Trakteer jezelf op een neon-outfit en schmink of schilder de gekste figuren en afbeeldingen op je lichaam. Dit knalfeest is er voor alle leden en niet-leden vanaf 16 jaar, en dan vooral de A- en B-jeugd! De B-jeugd van Achilles is welkom, ongeacht leeftijd. Oudere spelers zijn uiteraard welkom, maar de focus ligt op deze jongere generatie! Een dag later zijn de mensen van 18+ van harte welkom op de Ibiza Party! Uiteraard schenken we alcohol alleen aan 18+'ers. Een gastenlijstplekje koop je voor €5, daarvoor kun je je aanmelden bij Wesley Smit (wesleymartin@live.com). Koop je je kaartje aan de deur? Dan kosten het €6,50. De garderobe is inbegrepen in de prijs. Vergeet vooral je legitimatie niet, die is verplicht! Extra tip: kom voor 22:30 dan krijg je een gratis drankje!
Ter info: dit is het verplaatste feest dat eigenlijk in februari zou zijn, eerder aangeschafte kaarten zijn uiteraard gewoon nog steeds geldig! See you there! De AC

fullmoon.jpg


Zaterdag 30 juni: Ouder-kind toernooi (alle leeftijden)

Het jaarlijkse Ouder-kind toernooi is er weer! Vanaf 10:30 starten de competities voor de felbegeerde medailles. Dit toernooi is opgezet om ouders te laten zien hoe goed hun kinderen kunnen korfballen en dat het best een moeilijk spelletjes is. Ouders kunnen dit ervaren door samen of tegen hun kind te spelen. We hebben alle jeugdleden voor het gemak al met één ouder aangemeld, dus als je echt niet mee kunt doen meld je je af vóór 25 juni via het mailadres van Tobias: tobiaswelbergen@live.nl. En ben je een seniorspeler en wil je ook meedoen? Hartstikke leuk en dat kan! Meld je dan aan bij Tobias. Elk team speelt een aantal wedstrijdjes en uiteraard zijn er medailles te winnen. Rond 13:00 is de prijsuitreiking.

Zaterdag 30 juni: Recreanten-bitterballentoernooi

Om 13.30 start het recreantentoernooi wat wordt georganiseerd door de trainster aller tijden: Susan. Onze eigen recreanten doen uiteraard mee om te laten zien wat ze hebben geleerd. Heb je zin om te komen kijken: je bent van harte welkom. Ook als je nog geen recreant bent en wel mee wilt doen, kun je je aanmelden bij Susan Middeldorp. Na afloop krijgen alle deelnemers krijgen een lekkere schaal bitterballen.

Zaterdag 30 juni: Ibiza Party & Achilles Poll (18+)

In de avond om een uurtje of 21.00 vindt hét knalfeest plaats voor 18+ leden, ouders van de jongere leden, maar ook donateurs en niet-leden etc. Ja je leest het goed, na overleg hebben we de leeftijd omlaag geschroefd: als jij 18+ bent ben jij van harte welkom. Belangrijk om te weten dat er muziek wordt gedraaid uit onze staptijd!

Geef vanaf 1 juni jouw verzoeknummers uit jouw tijd door via FB (Ibiza Party) of via e-mail naar benthe@ziggo.nl! DJ Sem gaat dan een top 50 samenstellen en dan kunnen we weer heerlijk ouderwets los gaan. Bij Ibiza denk je aan zon, zee en strand, maar vooral aan…..cocktails! De bar krijgt een transformatie tot een cocktailbar waar de lekkerste mixen voor jou worden gemaakt! De kaartverkoop is al van start gegaan en je kunt je kaartje kopen bij de kassa van de KC voor €5. Uiteraard kun je jouw kaartje ook aan de deur kopen, maar dan is hij duurder (€6,50). De opbrengst is voor de Ton van Achilles. Tickets zijn inclusief één consumptie.

Op aanvraag van verschillende mensen komt de Achilles Poll terug dit jaar! En beter dan ooit. De Achillespoll is een wedstrijd waarbij junioren en senioren genomineerd kunnen worden in een aantal categorieën. Hieronder vind je de categorieën, later deze week zullen ook de nominaties volgen. Per categorie zijn er 4 genomineerden. Stemmen gebeurd op 30 juni zelf: aan het begin van de avond krijgt iedereen bij binnenkomst een stemformulier waarmee gestemd kan worden op zijn/haar favorieten.
 De poll start om 21:00 uur, er kan tot 22:00 uur gestemd worden. I.v.m. met het tellen van de stemmen, is te laat echt te laat! Over de nominaties kan niet worden gecorrespondeerd en uiteraard kan er alleen gewonnen worden als de persoon in kwestie aanwezig is deze avond. Houd de komende tijd de Facebookpagina en de website in de gaten, want wie weet ben jij één van de genomineerden!

De categorieën zijn als volgt:

 • Aanstormend talent: Joel Sanches, Pepijn van Loon, Daniek Suurd, Danique de Bruijn
 • Beste speler: Bastiaan Overwater, Tobias Welbergen, Arien v/d Berg, Sander Suurd
 • Beste speelster: Shera Desaunois, Julia Baak, Laura Rozendaal, Mariska van Willigen
 • Beste scheidsrechter: Ed Arbouw, Marinus Stulp, Lars Alsem, Alex van der Stap
 • Beste commissie: Kantinecommissie, Sponsorcommissie, Ledenwervingscommissie en TC
 • Beste coach(es): Robbie Bonte & Remko ter Weijden, Zoë Muller & Annelotte van Geel, Bas Maessen en Ivo Rog & Alana Verboom
 • Leukste ploeg: Achilles A4, Achilles 6, Achilles 9, Achilles 5
 • Golden oldie: Roelie Arbouw, Tako Hulsman, Fred Claassen
 • Leukste feestbeest: Ferry Reijerse, Jeanette van Buuren, Katinka Foss, Erwin van Veen
 • Leukste koppels: Margot & René, Ilan & Laura, Martin & Jolanda, Dylan & Kelly
 • Knapste man: Luca Ling, Rick Pot, Erwin de Laleijne, Sten Verleg
 • Knapste vrouw: Anne-Roos Hoekstra, Benthe van Loon, Louise Boonstoppel, Audrey de Man

De nominaties zullen de komende dagen via social media (Facebook) bekend worden gemaakt. Zorg ervoor dat je er bent om op jouw favorieten te stemmen!

Veel Liefs,
Achilles 5

Leeuwenweekend%20logo.jpg

Voor alle evenementen volgt elke week weer meer informatie, maar zet vooral dit weekend in je agenda! Kun je niet wachten, heb je vragen of wil je meer informatie, schiet dan een van de werkgroepleden aan.

Arjen van Nieuwenhuijzen, Tobias Welbergen, Elly Rosenbaum, AC, CR, KC, TC, Margot van Loon, Robin Pot, Wim van Dortmont en Susan Middeldorp

Datum 26-06-2018 22:19
Tags