Einde seizoen: clubtenue update

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat een aantal mensen/ploegen hun sponsormaterialen weer moeten inleveren. Sponsortassen, sponsorpakken (selectie), sponsorshirts: we verzamelen graag alles, zodat iedereen er ook volgend seizoen weer netjes bijloopt. Ook willen we graag weten wie er nog een clubtenue item niet ontvangen heeft, of misschien een klacht heeft, omdat inmiddels iets stuk is. Oproep aan alle (ouders van) spelende leden dus: lees echt even goed door waar je de aankomende weken moet zijn met vragen of voor het inleveren van jouw spullen.

Missende nalevering: XS-trainingsbroeken

Tijdens het uitleveren in januari, hadden we niet voldoende XS-trainingsbroeken op voorraad. Tot op heden is deze nalevering helaas nog niet gelukt, we zijn daarvoor samen met de leverancier op zoek naar een oplossing. Dit betekent dat volgend seizoen we hopelijk voor iedereen een trainingsbroek hebben. Mis jij nog een trainingsbroek? Neem dan even contact op met Kyra via clubtenue@hkvachilles.nl, zodat we volgend seizoen de clubtenue outfit compleet kunnen maken.

Klachten

Heb je een trainingsjack of broek waar iets mis mee is, laat het dan ook dan even weten via clubtenue@hkvachilles.nl. Kyra maakt dan een persoonlijke afspraak met je. Dan kun je het kapotte item komen inleveren en regelen we een nieuwe broek of nieuw jasje voor je.

Mis je nog iets?

Heb je de vorige keer tijdens het uitdeelmoment nog niet een volledige outfit ontvangen? Mis je bijvoorbeeld nog het trainingsjack of juist de trainingsbroek? Zorg dan even dat je contact opneemt met Kyra, door te mailen naar clubtenue@hkvachilles.nl.

Andere maat nodig?

Heeft jouw kind de afgelopen maand een groeispurt gehad of heb je om een andere reden een andere maat trainingspak of shirt nodig? Mail ook dan even naar clubtenue@hkvachilles.nl. Kyra maakt dan een afspraak met je om jouw pak te komen wisselen voor een nieuwe.


Inleveren overgaande junioren

Zat je afgelopen jaar in de A1, A2, A3 of A4, maar ga je aankomend seizoen naar de senioren of stop je met korfballen? Zorg dan dat je je spullen (trainingspak én wedstrijdshirt) uiterlijk zaterdag 30 juni inlevert bij Kyra thuis, aan Pomonaplein 68. Lukt het niet om voor die tijd zelf je spullen in te leveren? Zorg dan dat je het aan een teamgenootje geeft, zodat die het voor je kan inleveren!

Inleveren teamtassen wedstrijdshirts Achilles 5, A1, A2, B1, B2, C1 en recreanten

Voor de teamtassen met daarin de wedstrijdshirts van bovenstaande ploegen geldt: lever uiterlijk zaterdag 30 juni de complete (!) teamtas in bij Kyra thuis, aan Pomonaplein 68.

Inleveren sponsorkleding Achilles 1, 2 en 3

De spelers van Achilles 1, 2 en 3 verzoeken we graag om met zijn allen tegelijk hun sponsormaterialen inleveren. Ook als je volgend jaar gewoon blijft spelen! Op de zaterdag in het Leeuwenweekend (zaterdag 30 juni!) verwachten we jullie tussen 13:00 en 14:00 uur in de kantine. Je levert dan je trainingspak in, je sporttas als je die hebt en gezamenlijk de tas met alle sponsorshirts van jouw ploeg. Kun je hier niet bij zijn? Zorg dan dat je je spullen aan één van je teamgenoten geeft, zodat die het voor je in kan leveren. 


Speel jij/speelt jouw kind volgend jaar in de jeugd (A t/m F)?

En is het trainingspak en persoonlijke wedstrijdshirt nog gewoon een passende maat? Dan kun je de spullen gewoon thuis bewaren, om ook volgend seizoen te dragen. Je hoeft deze spullen niet in te leveren.


Andere vragen?

Heb je na bovenstaande informatie nog een andere vraag? Neem ook dan contact op met Kyra, via clubtenue@hkvachilles.nl. Zij zal je zo snel mogelijk verder helpen!

Datum 18-06-2018 09:13
Tags