TopC: Vrijwilliger(s) gezocht voor selectie Achilles

Voor onze selectie (1 en 2) zijn wij op zoek naar een persoon die tijdens de wedstrijden de wedstrijdgegevens bijhoudt, zodat we op basis van statistieken wedstrijden kunnen bijsturen, en naar onze hand kunnen zetten. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die bereid zijn om wedstrijden te filmen. Lijkt het jou leuk om volgend seizoen onderdeel te zijn van de selectie-staf? Lees verder voor de taakomschrijvingen en om te lezen hoe je je aanmeldt!

Functieomschrijving - wedstrijdgegevens
Deze persoon (of personen) maakt deel uit van het vaste begeleidingsteam van het eerste en voert tijdens de wedstrijden wedstrijdgegevens in met behulp van een analyseprogramma. Het doel is om tot waardevolle statistieken te komen. Denk aan het aantal schoten (en het aantal doelpunten), de rebounds en informatie over waar de angel van de tegenstander zit. Met statistieken kunnen we het maximale uit de wedstrijd en onze selectie halen. Een belangrijke klus, waar we graag één (of meerdere personen in roulatie) voor willen inzetten.

De tijdsbesteding is ongeveer anderhalf uur per wedstrijd. Voor uitleg over en oefensessies met het programma wordt gezorgd.


Functieomschrijving - film
Deze persoon (of personen) filmt de wedstrijd(en) en zet de gefilmde wedstrijd(en) klaar voor gebruik in het daarvoor bestemde programma.

De tijdsbesteding is ongeveer anderhalf uur per wedstrijd. Een camera met statief is beschikbaar.

Voor meer informatie over de bovenstaande functies neem je contact op met Marieke van Maldegem (teammanager selectie) of stuur je een e-mail naar de werkgroep vrijwilligers: vrijwilligers@hkvachilles.nl.

Indien je nu al interesse hebt: geweldig! Stuur dan ook een e-mail naar vrijwilligers@hkvachilles.nl. Geef in je e-mail duidelijk aan of je in roulatie iets wilt doen of dat je een taak voor 100% oppakt. Bedankt!

Datum 22-07-2018 09:14
Tags