Heb jij je al aangemeld als lid van de Club van 100?!

Wellicht hebben jullie het nog niet allemaal vernomen maar we gaan vanaf aankomend seizoen starten met de Club van 100. Deze club is een groep mensen die Achilles een warm hart toe dragen en dus kunnen bepalen waar hun inleg naar toe gaat. De inleg is minimaal € 100,- of een veelvoud van dat. Ook kan je je inleg spreiden over bijvoorbeeld 2 of 3 doelen, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het is dus zo dat je gehele inleg ook echt naar het doel gaat waar jij dit hebt aangegeven! Van elke inleg zal er 25% gereserveerd worden voor 2 jaarlijkse bijeenkomsten met de deelnemers.

Omdat dit een eerst jaar is hebben wij vier doelen gekozen. De komende jaren kan iedereen een doel bij ons neerleggen zodat wij deze wellicht op kunnen nemen.
Voor het aankomende jaar (jaren) gaan we voor de volgende doelen:

  1. Nieuwe tennisnetten / scorebordjes
  2. Jeugdopleiding (ballen, hesjes, materiaal, clinics)
  3. Terras (nieuwe bankjes, statafels, verlichting)
  4. Jubileum (in 2022 bestaan we 100 jaar, je inleg wordt apart gehouden om er een nog groter feest van te kunnen maken)

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar clubvan100@hkvachilles.nl Je zit dan nog nergens aan vast, wanneer je interesse toont zullen we je meenemen in de mailing
binnenkort. In die mailing zullen we een duidelijke uitleg geven en tevens ook vragen om te storten. Dus stuur gewoon een mail, dan kan je altijd nog beslissen!

Dit is het eerste jaar, dus alle suggesties, ideeën en op- of aanmerkingen zijn welkom!

Achilles maken we met z’n allen nog groter, mooier en leuker!

Met vriendelijke groet,
Fabian van Hagen en Frank Baars

Datum 31-07-2018 23:12
Tags