Club van 100: heb jij je al aangemeld?!

De afgelopen maanden hebben jullie wellicht al kennis genomen van de Club van 100. Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen, maar er kunnen er natuurlijk altijd meer bij. Maak het ook bespreekbaar als je gezellig op Achilles bent of waar dan ook, misschien haal je nog wel iemand over om ook mee te doen! Wil je je aanmelden of heb je zelf een goed idee? Laat het ons dan vóór 1 september 2018 weten via clubvan100@hkvachilles.nl. Met de Club van 100 willen we geld genereren voor bepaalde zaken binnen onze club waar op dit moment geen (of te weinig) aandacht voor is. De doelen voor dit jaar zijn:

Doelen

  • Tennis (vervangen van de netten of het plaatsen van vier nieuwe scoreborden)
  • Jeugdopleiding (clinics voor de jeugd, een bal voor ieder E/F kind E/F of trainingsjassen voor de trainers)
  • Inventaris kantine (nieuwe bank of buitenverlichting etc)
  • Jubileum

Gedurende het seizoen zullen er twee bijeenkomsten zijn met de leden. Naast de gezelligheid, zullen hier ook eventuele nieuwe doelen besproken worden. Tevens kunnen er altijd ideeën geopperd worden natuurlijk.

Dus, ben jij zo enthousiast geworden, dat jij mee wilt doen met de Club van 100? Mail ons dan snel via clubvan100@hkvachilles.nl! Ook als je vragen hebt of de mogelijkheden wilt weten, schroom dan niet om ons te mailen.

Tussenstand Opbrengst Club van 100

11,00%
Stand: 1.100,00
Doel:10.000,00

Samen zorgen we er voor dat Achilles nog meer dan een club wordt!

Groeten,

Frank & Fabian

Datum 02-09-2018 09:37
Tags