Leeuwenweekend 2018: een groots succes!

Het is alweer eventjes geleden, maar.. Nog even een terugblik op een geweldig Leeuwenweekend! Op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni vonden verschillende activiteiten plaats, een initiatief ondersteund door alle commissies. Voor, met en dankzij de hele vereniging hebben we aantal gezellige dagen gehad! Van een recreantentoernooi, de Full Moonparty, tot het ouder-kindtoernooi en de Ibiza party/Achilles poll die tot in de laatste uurtjes plaatsvond. Tijdens dit weekend hebben we aandacht besteed aan de nieuwe kantine. De opbrengst kan weer bijgetekend worden op zowel de digitale, als papieren ’Ton van Achilles’: we konden weer €1100 bijschrijven! Lees verder voor een uitgebreid verslag van een gezellig weekend!

Vrijdag 17 juni: Full Moon Party

Hét knalfeest voor onze A/B jeugd begon om 21:00 uur en de jongeren konden op deze avond hun beste moves laten zien. DJ Ilan draaide de nieuwste hits en er werd met heel wat neonschmink rondgekleurd. De kantine was omgetoverd tot een ware Full Moon omgeving. De AC feestte met andere vrijwilligers lekker mee van achter de bar. En uiteraard was er bewaking om een oog te houden op de veiligheid en rust voor de buren. Om 23:00 was de prijsuitreiking om de Unicorn te winnen. Elke feestganger kreeg bij binnenkomst een gratis lot en kon een prachtig opblaasbed winnen wat door onze hoofdsponsor SNS (Elly Rosenbaum) ter beschikking is gesteld. Om 02:00 was het dan echt klaar en werd men in alle rust aan de Mientkant uitgezwaaid.

Zaterdag 30 juni: Ouder-kind toernooi

Het jaarlijkse Ouder-kind toernooi startte met ruim 80 deelnemers om 11:00 uur. Tobias Welbergen en Robin Pot (voorbereiding) gaven leiding aan dit gezellige toernooi. Verschillende categorieën leeftijden werden met hun ouders ingedeeld in 8 teams. De weersvoorspelling gaf alleen maar mooi weer en warm aan, dus veel drinken en waterijsjes. Wat was het leuk om te zien hoe de ‘kleintjes’ zich rot lachten om hun ouders, die probeerden na te doen wat zij al lang kunnen: korfballen! Rode hoofden, puffende ouders die samen met hun kind(eren) probeerden te winnen, maar er werd vooral gelachen! Er kon maar één winnaar zijn in elke poule en dat waren team 3 en team 5. Beide ploegen kregen een medaille voor al hun inspanningen. Gefeliciteerd allemaal!

Zaterdag 30 juni: Bitterballentoernooi

Onze recreanten kwamen om 13:30 uur in actie samen met de recreanten van KVS en Achilles 9. Het was bloody hot, maar wat werden er leuke partijen gespeeld! Fanatiek, zwetend en lachend en er waren zelfs supporters aanwezig. Susan (organisator en trainster) was apetrots en kon in net niet haar tweede toernooiwinst in haar zak steken. Een heerlijke frituurmix ging er bij alle deelnemers wel in en men kon nog nagenieten op het gras.

Zaterdag 30 juni: Ibiza Party/Achilles poll

Afsluitend vond om 21:00 uur het feest der alle tijden plaats: Ibiza Party/Achilles poll. Naast het thema Ibiza vond ook de tweede Achilles poll plaats. DJ Sem draaide alle aangekondigde voorkeursnummers uit de jaren ’70 en ’80-tijden en er werd tot in de late uurtjes goed huis gehouden in de kantine. En wat heeft men genoten, de dansvloer stond vol en de “Oja’s” hoorde je om je heen. Terug naar de tijd waarin je genoot van je jeugd in een disco/rockperiode. Voor herhaling vatbaar was het oordeel. Dit jaar stond er een cocktailbar op de bar met heerlijke keuzes aan cocktails. Je kon per glas bestellen, maar nog veel leuker; drinken met je vrienden uit een emmertje J. Ook op deze avond kreeg elke Ibiza- ganger een lot om een prachtige opblaasbare Unicorn te winnen (door sponsor SNS). En wat was Vera blij met haar opblaasspeelgoed. Via Facebook nomineerde Achilles Vijf vooraf per categorie 5 leden. Er werd in de wandelgangen heel wat gepraat over dit event en er werd op de avond zelf goed gestemd. Uiteindelijk kwam het verlossende woord (verdeeld over de avond).

And the winners are…….

  1. Leukste ploeg: Achilles A4
  2. Beste commissie: Kantinecommissie
  3. Beste speler: Bastiaan Overwater
  4. Beste speelster: Shera Desaunois
  5. Aanstormend talent: Danique de Bruijn
  6. Knapste man: Erwin de Laleijne
  7. Knapste vrouw: Anne-Roos Hoekstra
  8. Leukste stel: René en Margot van Loon
  9. Beste scheidsrechter: Lars Alsem
  10. Golden Oldie: Roelie Arbouw
  11. Feestbeest: Ferry Reijerse
  12. Beste coaches: Robbie Bonte & Remko ter Weijden

WhatsApp%20Image%202018-08-20%20at%2011.00.57.jpeg

Kortom het was een groots succes! Naast het slotweekend is er weer een stap gemaakt voor de Achilles meter: €1100! Een mooi resultaat waar we trots op kunnen zijn. Voor activiteiten wat betreft de Ton voor Achilles voor in het volgend seizoen geldt: let vooral op de kalender op de website/LK en houdt Facebook in de gaten. Namens de werkgroep willen wij alle vrijwilligers bedanken die dit weekend tot een succes hebben gemaakt, zonder jullie zou er geen Leeuwenweekend zijn geweest!!! In het bijzonder nog een extra bedankje voor de schoonmaak (Paula, Els), Audrey (ontwerp), Tobias, Robin (toernooi) en Johan (cocktailbar).

 

Werkgroep Leeuwenweekend,
AC, CR en KC

Datum 19-08-2018 09:26
Tags