Met z'n allen aan de start van een historisch seizoen

Achilles leeuw.jpg hoofdartikel

Wat is het toch heerlijk; we mogen weer! De start van het nieuwe seizoen staat voor de deur en de selectieploegen gaan weer aan de slag met de voorbereiding op wat komen gaat. Voor het eerst sinds jaren weer een senioren-selectie waar je u tegen zegt en ook bij verschillende jeugdploegen staat de spanning er weer vroeg op dit jaar. Met traditioneel de Alsem-League (voor meer info, zie onze website en FB-pagina) aan het begin van het seizoen, inclusief een groot deelnemersveld van hoog niveau, zal de strijd om een plekje in de eerste teams weer losbarsten. Teleurstelling en vreugde gaan daarin hand in hand.

hoofdartikel.JPGEen snelle blik op de Antilopen competitiesite leert dat, als het gaat om spelende leden, we ons als vereniging nu echt trots de grootste van Den Haag mogen noemen. Samen met KVS hebben we nu 28 actieve teams en dat is iets om trots op te zijn. In totaal starten er 10 senioren teams aan het nieuwe seizoen, met het Vlaggenschip in de zaal eindelijk weer terug in de 1e klasse en het reserveteam weer terug in de 2e klasse waardoor het de aansluiting met het Vlaggenschip kan behouden. En natuurlijk een selectie die bestaat uit het 1e t/m het 4e waardoor vooral de breedte in de selectie een stevige boost krijgt.
Onze A1 staat voor het eerst sinds jaren weer ingedeeld in de Overgangsklasse, zowel op het veld als in de zaal. Na een geweldig seizoen met twee kampioenschappen staat Arjen Nieuwenhuijzen voor een mooie nieuwe uitdaging; het behouden in de Overgangsklasse met een nieuwe jonge ploeg. Wie weet wat daar voor moois uit komt..
Of wat te denken van onze B1 en C1 die ook dit jaar weer hoofdklasse mogen gaan spelen. Nieuwe ploegen met mooie combinaties van ervaren spelers en nieuwe jonge honden die niet kunnen wachten om hun eerste minuten in het hoogste team te mogen spelen.
Maar het is ook geweldig om te zien dat alle reserveteams en de teams in de breedtesport een goede aansluiting hebben met de teams daarboven. Op die manier kan er ook dit jaar bij Achilles weer genoten worden van onze mooie sport op alle niveaus.


Ik ben er klaar voor. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat het zijn van de grootste club van Den Haag, mooie dingen met zich mee kan brengen. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat het weer een prachtig seizoen gaat worden, met veel sportieve hoogtepunten en veel gezelligheid.
Kom maar op met die eerste wedstrijden, ik kan niet wachten!

Tot snel!

Bart

Datum 06-08-2015 20:39
Tags