CR Nieuws: de nieuwe CR & het openingsfeest

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start en zo ook een nieuw jaar voor feesten en activiteiten. Die activiteiten worden ieder jaar weer georganiseerd door de CR, dit seizoen in een nieuwe samenstelling. Frontman Erwin de Laleijne kiest namelijk voor zijn gezin en heeft het stokje over gedragen aan een nieuwe CR. Enorm bedankt voor jouw inzet in de afgelopen jaren, Erwin! Daarnaast alvast twee data voor in de agenda: het openingsfeest op zaterdag 15 september en het Oktoberfest op zaterdag 27 oktober. Lees verder voor een uitgebreide CR update en de eerste info over het openingsfeest!

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start en zo ook een nieuw jaar voor feesten en activiteiten. Die activiteiten worden ieder jaar weer georganiseerd door de CR, jarenlang met Erwin de Laleijne als frontman. Helaas heeft Erwin er dit jaar (volledig begrijpelijk) voor gekozen om zijn stokje over te dragen, hij kiest voor zijn gezin. We willen hem enorm bedanken voor zijn onmisbare inzet van de afgelopen jaren. Erwin van Veen zal het leiderschap van onze CR overnemen en bij deze ook jullie contactpersoon zijn. Verder zijn we heel blij dat wij onze CR mogen versterken met Tom, Benthe, Tobias en Merel! Deze toppers waren al vaak aanwezig bij de feestjes, maar zullen nu ook een actieve rol gaan bijdragen in voorbereidingen. Welkom fijne mensen!

We hebben voor het aankomende jaar een aantal toffe activiteiten op de planning staan. Zo komt er een openingsfeest, een fietstocht, een wijnproeverij, Oktoberfest, ladiesnight en nog heel veel meer. We zullen jullie via Social Media, het krantje en de website op de hoogte houden. Check nu alvast de agenda op de website voor de voorlopige planning van onze activiteiten.

Voor nu komt er over 3 weken het openingsfeest aan. Deze zal plaatsvinden op 15 september. Het eerste speelt deze dag thuis dus aansluitend kunnen wij de overwinning vieren onder het genot van een drankje. Tussen het eerste en het feest in zal er gelegenheid zijn om te blijven eten. We hebben DJ Ilan gevraagd om te zorgen dat 's avonds de voetjes van de vloer gaan. Het feest zal voor alle leeftijden zijn. Mensen tussen de 18-25 jaar krijgen een bandje bij binnenkomst. Wie beschonken aankomt op het feest zal helaas niet binnengelaten worden.

Zet daarbij ook alvast 27 oktober in je agenda, dan zal de Achilleskantine omgetoverd worden tot een paradijs van bierpullen, worsten en lederhosen aka Oktoberfest.
Tot de 15e allemaal!

Niek, Tobias, Merel, Tom, Erwin, Benthe en Puck

Datum 02-09-2018 10:41
Tags