Klaar voor de start? Klaar voor verslag!

Heel veel grappige, serieuze en leerzame wedstrijdverslagen zagen we vorig seizoen voorbijkomen. En dat houden we ook dit seizoen graag zo. Bij de opstellingen zie je daarom ook nu weer wie die week het verslag van jouw team schrijft. En natuurlijk is het leuk als er naast het verslag van de spelers een coachverslag is. Meerdere coaches? Dan maak je natuurlijk even snel met elkaar een schemaatje wie wanneer schrijft. Spoor en spreek elkaar vooral aan zodat we ook dit jaar kunnen genieten van een stroom aan verslagen na de wedstrijden. Dit keer staat er geen taart op het spel, maar wel jouw eer.

Nog even op een rijtje:

  • Iedere week staat bij de Opstellingen aangegeven wie het verslag moet/kan schrijven. Onderling ruilen is natuurlijk toegestaan.
  • Je levert per wedstrijd één verslag in. Tenzij je jouw coach zover krijgt, dan twee verslagen per wedstrijd.
  • Tips:
    Denk er aan om de scheidsrechter en reserves van je wedstrijd te bedanken in je verslag.
    Denk naast de 'tips' van de wedstrijd vooral ook aan de 'tops'.
    Lang hoeft het verslag niet te zijn, maar 100 woorden lukt vast.
    En hoewel je hier een prachtig kroontjespen ziet, hebben we toch het liefst een digitaal verslag.
  • Voor de jongere teams geldt natuurlijk dat jullie hulp mogen vragen aan papa's, mama's, opa's, oma's, grote broers of zussen of wie dan ook.
  • Verslagen mail je vóór maandag 12.00 uur naar website@hkvachilles.nl, zodat we het zowel in het krantje, als op de website voor je kunnen plaatsen.
Datum 06-09-2018 11:56
Tags