Achilles jeugd uitgenodigd voor selectieavonden talententeams

Achilles 1 2015- Achilles naar de top.jpg hoofdartikel

Toch geeft het iedere keer weer een groot gevoel van trots, als ik mag vernemen dat er wederom jeugdige Achillianen uitgenodigd zijn om deel te nemen aan de voorselecties van de district teams. Als je het bij Achilles hebt over ontwikkeling op het gebied van talenten en de ondersteuning die zij daarbij krijgen dan noemen wij de laatste jaren vaak de talenten die zo succesvol zijn geweest op de verschillende NK's die wij hebben mogen meemaken als club. Logisch natuurlijk, want dat dat prestaties van formaat zijn dat moge duidelijk zijn.

hoofdartikel.JPG

Maar toch is het de laatste jaren ook goed om te zien dat deze groep talenten, waarvan er twee zelfs het Nederlands team behaalden, steeds groter en groter begint te worden. In alle mogelijke categorieën worden nu talentvolle Achillianen opgeroepen om deel te nemen aan deze selectieavonden. Daarmee zetten zij keer op keer onze mooie club op de kaart. Betere uithangborden van onze vereniging kunnen wij ons op sportief vlak niet wensen dacht ik zo.

Ook dit jaar is het weer raak. Zowel voor de leeftijdscategorie U15 als in U17 en U19 zijn wederom jonge Achillianen uitgenodigd. Zo zie je maar weer dat de tijd en energie die wij als vereniging steken in de ontwikkeling van onze talenten en de breedte van onze jeugd z'n vruchten afwerpt. Iets waar, naast de prestaties van de betreffende spelers, ook de trainers en vrijwilligers deze eer toekomt. Een groot compliment dus voor hen die er week in week uit voor zorgen dat de ontwikkeling van onze jeugd door kan blijven gaan.

Bij deze wil ik namens de hele vereniging onderstaande Achillianen feliciteren met hun uitnodiging. De genodigden voor U13 zijn nog niet openbaar gemaakt maar ik kan mij zo voorstellen dat ook voor die selectieavonden Achillianen uitgenodigd zullen worden. Chapeau!

 

 U15: U17:  U19: 
 Rick Pot Daniek Suurd  Mariska van Willigen 
 Noah de Jong  Jisse van Dortmont  Julia Baak
 Noa Brusse  Anne Baak  Esmee de Groot
 Cino Koene  Selene van Ee  Benthe van Loon
   Pepijn van Loon  Ilan Verboom
   Joel Sanches  Tobias Welbergen
   Sanne Alsem  Lars Alsem
   Joren van Nieuwenhuijzen Simon Rodriguez 

Tot volgende week!

Bart

 

Datum 17-08-2015 13:37
Tags