Mijn huiskamer

FD1C4488-BF7C-485F-ACE2-18C3F3B13364.jpeg hoofdartikel

Hoi, ik houd van Achilles! Mijn hart is zwart/wit en sinds kort ook een beetje groen. Een goede samensmelting die zijn positieve vruchten afwerpt, super! Een nieuwe weg en nieuwe toekomst zou je denken? En dat is ook zo. We hebben ruim 350 leden en daarnaast ook nog een groot aantal mensen die hun steentje willen bijdragen aan de club, in welke vorm dan ook. Ook hebben we een nieuwe opstal, kantine, kleedkamers en enkele werkruimtes waar we allemaal heel trots op zijn. En terecht. Het is zo mooi en professioneel allemaal dat we ook als club daarin zullen moeten meegroeien.

Hoofdartikel.PNGIk loop al een tijdje mee en ga zeker geen vergelijking maken met vroeger. Toen was heel veel gemakkelijker omdat we niet zo heel veel alternatieven hadden. Nu heeft vooral de jeugd keuzes te over waar ik toen ik 18 was alleen maar dacht: 'Is de kantine open?' En gelukkig voor mijn generatie was dat ook vaak het geval omdat er altijd wel iemand was die zich verantwoordelijk voelde om samen te zijn in “onze” kantine.

Maar toch zou het geweldig zijn voor de club om een stukje van dat gevoel terug te halen, indien mogelijk. Om dat te kunnen doen, moet de club voorwaarden scheppen natuurlijk. Wel nu, hier komt mijn aanhef aan de beurt! We hebben een nieuwe huiskamer: ga hem alsjeblieft gebruiken! Zo’n mooie hebben we nog niet gehad. En wat een mogelijkheden hebben we nu om er echt iets moois van te maken met z’n allen.

Er zijn hele mooie en goede ontwikkelingen gaande binnen de club die niet voor iedereen zichtbaar zijn. Maar, geloof me, ze zijn er en ze laten niet lang meer op zich wachten. Om dat alles te realiseren hebben we maar één opdracht: maak het jouw huiskamer!

All for one and one for all!
Hans Lijmbach

Datum 29-11-2022 11:00
Tags