Aanstaande zaterdag 6 juni: Playbackshow 2015

Komende zaterdag is het zover, vanaf 19.00 uur is het Playbackshow-tijd! De jury is rond, de presentatie is rond, het podium staat er bijna, oftewel: we kunnen weer ouderwets knallen. Heeft iedereen zich al opgegeven? Dat kan nog steeds, door een mail te sturen naar Marieke (mariekie22@hotmail.com)!

Komende zaterdag is het zover! De jury is rond, de presentatie is rond, het podium staat er bijna, oftewel: we kunnen weer ouderwets knallen. Om de laatste acts over de streep te trekken (of het podium juist op!) geven we jullie alvast een voorproefje op de leukste jury van dit jaar:

Ten eerste is een oude bekendheid weer terug in de schijnwerpers: wanneer er een overval of andere misdaad gepleegd wordt, verandert haar opa’s sprekende computer Bliep haar in….MEGA MINDY! Oefen nog maar extra hard om Mega Mindy (of stiekem Mega Mandy?) te verbazen!

Ten tweede kan Mega Mindy natuurlijk niet zonder een andere spierbundel: onze eigen SUPERHELD RICK! Spiderman en Batman zijn er niks bij. Laat je niet afschrikken door de enorme spieren, want Superheld Rick is echt een schatje. Oefen nog gauw door om je beste act neer te zetten en die armspieren van Rick te zien bewegen als hij hard voor je klapt!

Ten derde hebben we echt een primeur dit jaar: helemaal uit Amerika komt ze naar jullie beste danspasjes en zangkunsten kijken. In de film Smurfen en de Smurfen 2 sprak ze de stem in van Smurfin, bekende nummers van haar zijn Roar, Last Friday Night en Dark Horse, weten jullie al over wie we het hebben? We bedoelen natuurlijk….KATY PERRY! Als dat niet gaaf is! En wisten jullie dat ze stiekem echt wel een zus zou kunnen zijn van onze eigen Sandra?

Met dit voorproefje op de jury beloof het een super leuke avond te worden. Inmiddels hebben we de volgende acts al bevestigd:

De Kangoeroes, de E2, Sanne Esmee en Eva, Silja en Femke (de vorige winnaars!), Dirk en Bregje, Demi en Yara, en ook Thei en Nikki. Opgeven kan nog steeds: stuur een mailtje naar Marieke (mariekie22@hotmail.com) en je kan ook meedoen!

Tot zaterdag allemaal, vanaf 19 uur zal de show losbarsten!!

Datum 31-05-2015 14:46
Tags