Het Leeuwenweekend

Aankomend weekend is het zo ver; het Achilles Leeuwenweekend! De voorbereidingen zijn in volle gang, de weersvoorspellingen worden met de dag beter.. Kortom: dit wil je niet missen! Van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni organiseren we, ondersteund door alle commissies, voor de hele vereniging een aantal gezellige dagen. Hier lees je het programma én alle bijbehorende info!

Redenen van dit Leeuwenweekend zijn naast een jaarlijks slotfeest aandacht voor de nieuwe kantine. Een nieuwe kantine kost geld en daarvoor organiseren verschillende commissies gedurende het komend jaar meerdere activiteiten. Deze worden zichtbaar gemaakt op zowel een digitale als papieren ’Meter van Achilles’. Je hebt dan een overzicht wat deze activiteiten opleveren en hoe dichtbij wij bij ons doel zijn: de nieuwe kantine. Let vooral op de kalender op de website en in de LK en houdt Facebook in de gaten.

Voor het Leeuwenweekend zijn de volgende activiteiten ingepland:

Vrijdag 17 juni: recreantentoernooi

Van 18:00 tot 21:00 vindt een klein recreantentoernooitje plaats, georganiseerd door de trainster alle tijden; Susan. Onze eigen recreanten zullen strijden om een heuse medaille in een pool van vier teams. Heb je zin om te komen kijken? Je bent van harte welkom. Aanmelden kan bij Susan.

Vrijdag 17 juni: The Glitter Club (21+ feest)

Aansluitend aan het recreantentoernooi vindt hét knalfeest voor vooral alle ouders van de jongere leden, maar ook donateurs, niet-leden etc. plaats. Belangrijk om te weten dat er alleen ’70 en ’80 muziek wordt gedraaid en dat jij de mogelijkheid krijgt om jou top 3 van muziek uit deze tijd door te geven via FB (The Glitter Club) of via: benthe@ziggo.nl. DJ Sem zal dan een top 50- samenstellen en kunnen de oudere jongeren weer heerlijk ouderwets los gaan. De kaartverkoop is al van start gegaan en je kunt je kaartje kopen bij de kassa van de KC. Uiteraard kun je jouw kaartje ook aan de deur kopen. Een ticket kost € 5, maar dat is inclusief één consumptie. Je hoeft absoluut niet verkleed te komen, maar het mag. Het enige wat belangrijk is dat dit feest echt geldt vanaf de leeftijd van 21.

Ben je jonger, dan mag jij een ander kaartje kopen voor het feest op….zaterdag!

Zaterdag 18 juni: Ouder-kind toernooi (alle leeftijden)

Het jaarlijkse Ouder-kind toernooi is er weer! Vanaf 14:00 starten de competities voor de felbegeerde medailles. Dit toernooi is voor alle leeftijden en we maken het gemakkelijk voor je. Wil je mee doen aan dit gezellige toernooi? Meld je dan voor donderdag 16 juni aan bij Robin Pot, via: robinachilles@hotmail.com. En ben je een seniorspeler en wil je ook met een team meedoen? Hartstikke leuk en dat kan! Meld je dan via aan op het mailadres. Voor iedereen is er plaats door teamindelingen te maken van gelijke sterkte. Elk team speelt een aantal wedstrijdjes en uiteraard zijn er medailles. Rond 17:00 is de uitreiking.

Zaterdag 18 juni: Barbecue (alle leeftijden)

Aansluitend aan het O-K toernooi kun je lekker blijven hangen voor een grootste ouderwetse barbecue. De kantinecommissie laat haar talenten zien door heerlijke zaken te grillen. Opgeven kan op de dag zelf door te betalen aan de bar. Kun je niet bij het toernooi zijn? Zelfs dan kun je jezelf op de dag zelf voor de overheerlijke barbecue van de de KC aanmelden.

Zaterdag 18 juni: Ibiza Party (alle leeftijden)

Voor degenen die niet op het feest van vrijdag konden zijn of voor degenen die nog geen 21 waren, voor jullie is er speciaal een feest voor alle leeftijden met het thema Ibiza! DJ’s Kjeld en Ilan draaien de nieuwste hits aller tijden en natuurlijk is de hit LaBamba ook van de partij. Je bent vanaf 20:30 welkom in de kantine en je kunt je ticket kopen via de kassa van de KC maar ook aan de deur. Ook hiervoor geldt: kaart à € 5 inclusief een consumptie en naast eigen leden is dit feest ook open voor leden van buitenaf. Wat bijzonder aan deze avond is……. Tijdens deze avond wordt de 1 e Achillespoll gehouden! Wat is dit? Bij Ready werd dit evenement om de x-aantal jaar gehouden en nu zal hij ook bij Achilles plaatsvinden: De Achillespoll.

Wat is de Achillespoll?

De Achillespoll is een avondje feest voor junioren en senioren waarbij er prijsuitreikingen zullen zijn.

Hoe werkt het?

De komende periode zullen er via Facebook en de website nominaties komen in een aantal categorieën. De categorieën staan verderop in dit stukje. Per categorie zijn er 5 genomineerden. Aan het begin van de avond op 18 juni krijgt iedereen bij binnenkomst een stemformulier waarmee gestemd kan worden op zijn/haar favorieten.

Wat zijn de categorieën?

  1. Leukste ploeg
  2. Beste commissie
  3. Beste speler
  4. Beste speelster
  5. Aanstormend talent bij de dames
  6. Aanstormend talent bij de heren
  7. Knapste man
  8. Knapste vrouw
  9. Beste barman/-vrouw
  10. Beste scheidsrechter
  11. Beste vrijwilliger
  12. Beste supporter(s)
  13. Beste coach

De organisatie van deze avond is in handen van de Achilles Acht Atleten en de prijsuitreikingen op de avond zelf zal in handen zijn van het duo Britt en Rinus. Over de nominaties kan niet worden gecorrespondeerd en uiteraard kan er alleen gewonnen worden als de persoon in kwestie aanwezig is deze avond :-). Houd de komende tijd de Facebookpagina en de website in de gaten, want wie weet ben jij één van de genomineerden!

Zondag 19 juni: Fietsenrally

Je hebt het al in de LK zien staan, op zondag vindt de befaamde puzzel-fietsenrally plaats. Een fietstocht voor alle leden, individueel of met team of met samengestelde groep: alles kan of mag. Opgeven doe je via: Erwin via een mailtje (erwindel@hotmail.com of appje 06 28 38 67 34) waarbij je de deelnemers en teamnaam doorgeeft o.v.v. Fietsenrally 2016. Je kunt uiteraard later gewoon meer mensen aan je team toevoegen, maar dat willen we t.z.t. uiteraard wel weten. Per team tot en met vijf personen € 5 en is je groep groter dan vijf personen, dan kun je deelnemen voor € 10.

Voor alle evenementen volgt elke week weer meer informatie, maar zet vooral dit weekend in je agenda! Kun je niet wachten en wil je meer informatie, schiet dan een van de werkgroepleden aan.

Leeuwenweekend commissie

Arjen van Nieuwenhuijzen, Sander Nooteboom, Henk Kop, Margot van Loon, Robin Pot, Susan Middeldorp, Sharon van Bleijswijk, Britt van der Steenstraten.

Datum 15-06-2016 19:22
Tags