Het seizoen is klaar! Over! Uit! Bijna dan...

Korfbalbal.jpg hoofdartikel

We zijn klaar! Of nou ja.. Bijna! Na de geweldige prestatie van onze C-jeugd om door te dringen tot de halve finale van het NK-veld, komen de sportieve "verplichtingen" dit seizoen écht tot een einde. Een mooi en bewogen seizoen met voor mij persoonlijk als hoogtepunt het kampioenschap van ons Vlaggenschip in de zaal.

hoofdartikel.JPGEindelijk zijn we weer terug op het niveau waar wij als club ons minimaal willen laten zien. De overgangsklasse! En dat moet eigenlijk ook wel met de geweldig presterende jeugd (op alle niveaus, dus zowel wedstrijd- als breedtesport) die er de afgelopen jaren keihard voor hebben gewerkt om ons als vereniging nu te laten staan waar we nu staan.

First things first... Want wat was het genieten van onze C-jeugd afgelopen zaterdag. Helaas wilde het na de snelle 3-0 voorsprong tegen KZ niet meer helemaal lukken. Maar na zó'n seizoen kan je toch niet anders concluderen dan dat deze talenten het beste in zichzelf en in elkaar naar boven hebben gehaald. Een dikke vette 10+ voor de geleverde prestatie. Nummer 3 van Nederland, dat kunnen er niet veel zeggen hoor.. Stef, Cino, Mick, Noa, Maaike, Pauline, Sterre, Rosanna, Dennis, Desiree en alle begeleiding en reserves; van harte gefeliciteerd met deze grandioze prestatie!

Zoals ik al zei, we zijn klaar.. Bijna! Want er ligt nog een JAV in het verschiet. That's right, een Jaarlijkse Algemene Vergadering. Belangrijk om bij te wonen en om eventueel je stem te laten horen. Vorig jaar lag de opkomst voor de JAV erg hoog, ik hoop dat ik ook dit jaar weer een volle zaal mag verwelkomen samen met mijn collega bestuursleden.

Tot vrijdag, 10 juni om 20:00 uur in de Vlonder! Laten we met z'n allen dit mooie en positieve jaar goed afsluiten. Samen proosten we op het jaar en vooral op de toekomst! Tot vrijdag dus..

Groeten,
Bart

Datum 07-06-2016 16:57
Tags