Spelregelavond in november

Net als voorgaande jaren organiseert de werkgroep scheidsrechters in november weer een spelregelavond voor scheidsrechters. Op deze avond zullen de nieuwe cursisten een introductie krijgen over wat Achilles van hen verwacht op het gebied van wedstrijden fluiten. Tegelijkertijd kunnen de huidige cursisten en onze KNKV-scheidsrechters hun spelregelkennis ophalen of juist hun kennis delen.

Achilles timmert de afgelopen jaren goed aan de weg als het op scheidsrechters aankomt. In een paar jaar tijd hebben we acht KNKV-scheidsrechters opgeleid. Hiermee zijn we er echter nog lang niet. Nog altijd voldoet Achilles niet aan zijn verplichtingen rond het leveren van scheidsrechters.
Gelukkig beschikt Achilles over jeugd die inziet dat fluiten een belangrijk onderdeel van een vereniging is. Op deze manier hebben we een brede instroom van cursisten, waardoor uiteindelijk iedereen slechts enkele keren per seizoen in actie hoeft te komen en we tevens enthousiaste KNKV-scheidsrechters kunnen opleiden.
We willen al onze scheidsrechters, die zich op het veld al van hun beste kant hebben laten zien, dan ook hartelijk bedanken voor die inzet. Hen en alle andere scheidsrechters (in opleiding) en de nieuwe cursisten hopen we dan ook allemaal te zien in november. De definitieve datum volgt nog.

De werkgroep scheidsrechters

Datum 09-10-2016 21:07
Tags