Achilles genomineerd voor de NUON Club Competitieactie! Stem!

We staan in de top 20! Help ons naar de 9e plek in de nek-aan-nek race naar €10.000. Laat iedereen stemmen via http://www.nuon.nl/club Jouw stem is hard nodig! Waarom? Het NUON deelt 9x een cheque uit aan amateursportverenigingen, ter waarde van € 10.000 om te besteden aan energiebesparende maatregelen. Help Achilles om die € 10.000 binnen te halen met jouw stem. Ga naar http://www.nuon.nl/club , zoek op clubnaam Achilles, zoom in via de + en - knop rechts onderin en breng je stem uit.

Er kan gestemd worden tot woensdag 16 november 2016. De 9 winnaars worden dan op donderdag 17 november bekend gemaakt. Geef het ook door aan je vrienden familie, opa’s en oma’s en laat het NUON zien dat Achilles dit bedrag meer dan waard is!

Hoewel deze week bekend werd dat de nieuwbouw helaas vertraagd is, is er natuurlijk geen mooier doel voor deze cheque dan de nieuwe kantine. De vakjury van het NUON bestaat uit Naomi van As, Toine van Peperstraten, Peter Smink en 2 NUON energieadviseurs. Zij hebben uit een heleboel inzendingen het filmpje van Achilles geselecteerd als één van de 50 genomineerde clubs. Het door Achilles ingezonden filmpje is gemaakt met een knipoog naar de huidige situatie en in het belang van de grote wens van een nieuw en modern buurthuis van de toekomst, dat helemaal past bij de energieke uitstraling en plannen van Achilles. Dus laat je stem gelden!

 

En gaan we voor de dubbel? Winnen we 2x 10.000 euro?! Dionne van Dongen is namelijk ook genomineerd als clubheld en ook daar kunnen we 10.000 euro winnen!

 

Datum 10-11-2016 19:26
Tags