CR Nieuws: “Let's play darts!” en Pre-carnaval Party

Shrek is nog maar net als wereldkampioen uitgegooid of het klinkt alweer ‘180’ in de kantine. Het jaarlijkse darttoernooi staat gepland op vrijdag 3 februari. En zet zaterdag 18 februari in je agenda want dan komt de pre-carnavalparty eraan.

“LET’S PLAY DARTS!!!”

Shrek is nog maar net als wereldkampioen uitgegooid of het klinkt alweer ‘180’ in de kantine. Het jaarlijkse darttoernooi staat gepland op vrijdag 3 februari. Dan wordt aan de De Vlonder een pijltje geworpen en kun je je meten met de besten van het Pomonaplein en ondervinden of je Premier League waardig bent (of nog even moet oefenen in de Goudenregenbar). Opgeven doe je als volgt: stuur een appje, smsje naar Erwin (06 28 38 67 34), of mailtje (erwindel@hotmail.com). Opgeven doe je bij voorkeur per tweetal, want er wordt in duo’s gespeeld. Deelname vanaf 18 jaar.

Defending champions: Frank en Cyril

Pre-carnaval Party

Zet zaterdag 18 februari in je agenda want dan komt de pre-carnavalparty eraan. Ga alvast hossend vastelaovend tegemoet! Meer info volgt via het krantje, de website en FB. Toegang vanaf 18 jaar.

Groeten van de CR

Datum 16-01-2017 22:27
Tags