Robèr Pronk trainer Achilles A1 seizoen 2017/2018

Per ingang van het volgende seizoen zal Robèr Pronk in een nieuwe functie aan de slag gaan bij Achilles. Hij gaat namelijk een andere succestrainer, Arjen van Nieuwenhuijzen, opvolgen als trainer van de A1. We zijn zeer verheugd dat Robèr behouden is gebleven voor de vereniging.

Met zijn ervaring als trainer van het eerste achten wij Robèr uitstekend in staat om de opwaartse lijn van de A1 door te trekken, zodat ook in de komende jaren veel eigen jeugd naar de selectie zal blijven doorstromen. Robèr zal bij de A1 worden bijgestaan door Paul Peeters die met Robèr mee verhuist en hierdoor zijn huidige functie als teammanager bij het eerste voort zal zetten bij de A1.

Dank huidige staf A1

Met het aanstaande vertrek van de huidige staf verliest Achilles met Arjen van Nieuwenhuijzen, Malou Abbas en Ferry van Kester een uitstekend en uitgebalanceerd team dat zowel op als naast het veld gewaardeerd wordt voor hun tomeloze inzet en betrokkenheid. Met hen heeft de A1 de afgelopen jaren verschillende memorabele hoogtepunten gekend, waaronder de opeenvolgende twee promoties in de zaal vanuit de 1e klasse naar de hoofdklasse, de promotie op het veld van de 1e klasse naar de overgangsklasse (en mogelijk dit seizoen nog de promotie naar de hoofdklasse), en de drie opeenvolgende overwinningen in de finales van de Haagse korfbaldagen. Wij zijn hen zeer dankbaar voor alles en hopen dat zij in de toekomst weer een rol binnen de vereniging willen spelen.

Focus op kampioenschap veld

Op het veld staat de A1 op slechts één punt achterstand van de koploper en doet zij dus nog volop mee voor het kampioensschap in de overgangsklasse. Het zou een geweldig afscheid zijn voor Arjen en zijn staf, wanneer de A1 het veldseizoen kan afsluiten met een verdiend kampioenschap.
Laten we hen als vereniging en supporters met elkaar steunen in deze sportieve uitdaging!

Sportieve groet,
De Topsport Commissie

Datum 09-03-2017 20:19
Tags