Gezocht: Stenen potten voor de Ton van Achilles!

We hebben stenen potten nodig om een actie op te zetten in mei voor de Ton voor Achilles. Wat hebben wij nodig? Allerlei aardewerken potten (binnen/buiten) met de maximale doorsnede van 19 centimeter. Ze worden op 6 mei opgepimpt door onze kangoeroes en pupillen, dus het maakt niet hoe ze eruit zien, als ze maar heel zijn! In de kantine staat bij de brandweerslang op de tafel nu een krat waar je ze kunt deponeren.

Op zaterdag 13 mei en zaterdag 20 mei wordt er een groots ‘plantjesfestival’ opgezet op Achilles en voor Achilles! Er spelen op beide dagen vanaf 09:00 veel teams thuis en dan staan wij er al!
En 14 mei is het Moederdag….dus dan zijn er volop mogelijkheden om dat mooie moederdagcadeau te kopen!
Op 20 mei speelt onze selectie thuis en ook dan staan wij er weer! Er is dan ook een loterij waar je een prijs kan winnen.

Komende maanden komt meer informatie op de site en in de LK, ook zullen er voorbeeldfoto’s geplaatst worden zodat je een beeld hebt wat je zoal kunt kopen.

Om deze dagen te organiseren hebben wij helpende handen nodig. Bijvoorbeeld voor de verkoop, het op en afruimen van de verkoopstand etc. Opgeven kan bij vrijwilligers@hkvachilles.nl

Dus: aardewerken potten, doorsnede maximaal 19 centimeter. In de kantine staat een grote krat met plakaat erop. Of afgeven bij Pomonaplein 83.

Namens de werkgroep Plantjesfestival heel erg bedankt!

Sjoukje
Peter
Margot

Datum 17-04-2017 11:50
Tags