Onze stagiaires stellen zich voor

Ook dit jaar hebben we bij Achilles weer de beschikking over 5 stagiaires. Zij zijn inmiddels al begonnen bij de verschillende teams. Wellicht dat jullie de rode truien en shirts al hebben herkend. Gedurende het seizoen worden de stagiaires begeleid door Wibout samen met de TC. De stagiaires stellen zich voor.

Op de foto vlnr: Sterre, Lucas, Nikki, Thimo (klik op de foto voor een groter formaat)

Quincy:

Hallo ik ben Quincy Smit 16 jaar oud. ik speel zelf ook op Achilles in de A2. Ik ben te herkennen aan mijn rode trui net zoals de andere die stage lopen op Achilles.
Ik loop hier stage voor mijn opleiding (ROC Mondriaan lifestyle sport en bewegen) wat ik hier wil bereiken is dat de kinderen die ik training geef in de loop van het jaar beter worden en vooral plezier hebben. Ik geef op het veld training aan de F-wolven en de E4. Dit doe ik op dinsdag van 6 tot 7 en op donderdag van half 7 tot half 8.

Sterre:

Hoi, mijn naam is Sterre, 16 jaar en ik speel in de A1 bij Achilles. Ik speel al 12 jaar bij Achilles en dit is m'n tweede jaar als trainster van de E2. Dit jaar moet ik voor mijn opleiding een jaar stage lopen bij een vereniging, dat is Achilles geworden. ik loop stage voor het ROC Mondriaan, ik hoop dit jaar te leren hoe ik het beste om kan gaan met de kinderen. Ik ben aanwezig op dinsdag: van 6 tot 9 uur en op donderdag van half 6 tot kwart voor 9.

Lucas:

Hallo mensen, ik ben Lucas, 16 jaar jong en ik speel in de B1 van Achilles, ik speel nu 5 jaar op Achilles en hiervoor zat ik bij Ready. Dit is het eerste jaar dat ik trainer van een team ben (De Wolven). Ik vind het tot nu toe heel erg leuk om te doen. Je kan me herkennen aan mijn rode Mondriaan trui en mijn knappe gezicht :) .
Ik ben op Achilles op dinsdag: van half 6 tot half 9, donderdag van half 6 tot half 8 en op vrijdag van kwart voor 6 tot half 9.

Nikki:

Hallo! Mijn naam is Nikki van der Zee en ik ben 17 jaar oud. Ik kom vanuit het ROC Mondriaan dit jaar stage lopen bij jullie op de vereniging. Ik ga de F Beren en Wolven training geven en dat vind ik echt super leuk! Ik korfbal zelf bij HVK/ Ons Eibernest in de A1(even goede vrienden, toch?)

Thimo:

Hoi allemaal, ik ben Thimo, ik ben 17 jaar oud en zit op de opleiding sport en bewegen op het ROC Mondriaan, daarom loop ik stage bij Achilles. Zelf ben ik een handballer op het hoogste niveau van Nederland dus weet ik alles over gooien en vangen. Je kunt mij herkennen aan mijn ROC Mondriaan kleding en mijn sportieve uitstraling.

Datum 03-11-2018 17:58