Achillesjasjes zijn er weer; heb jij 'm al?! (Nu met gratis zonnebril!)

Net als voorgaande jaren zullen we dit veldseizoen weer de Achilles jasjes aanbieden, maar nu inclusief het nieuwe (zwart/wit/groene) logo... Achilles jasjes 2.0 dus! Het is geweldig om te zien hoeveel jeugdleden (en senioren) al zo’n Achilles jasje (1.0 ;-) ) hebben. Via social media (en af en toe in het wild) zien we dat de mooie en zeer comfortabele Achilles jasjes zeker niet alleen op het veld en in de zaal gedragen worden. Dat doet ons deugd. Wat een mooie PR voor onze club! Lees gauw verder hoe jij ook zo'n gaaf jasje scoort!

Dit veldseizoen hangen de Achilles jasjes (passetjes) in allerlei maten op een mooi kledingrek in de kantine, zodat er naar hartenlust gepast kan worden. Er is van alles mogelijk v.w.b. opdrukken (naam, nummer, leeuw op voorzijde en/of achterzijde). Onze drukker denkt graag mee en is zeer flexibel.

Inloopshirtjes, broekjes en rokjes hangen ook In de kantine. Deze kunnen ook gepast en besteld worden!

In de kantine hangt een lijst voor de jasjes en een lijst voor de inloopshirtjes, broekjes en rokjes. Op deze lijsten kun je aangeven wat je wilt (easy peasy lemon squeezy … echt waar!). Bij de bar kun je afrekenen. Alles is geprogrammeerd in de kassa dus ook dat moet heel makkelijk zijn.

Maak een foto van de bestelling op de lijst en het betaalbewijs en app deze naar Dionne (06 - 12 86 86 19). Zij zorgt ervoor dat de bestelling bij de drukker terecht komt.

Als je nu een jasje bestelt, ontvang je er deze zonnebril gratis bij. Beperkte oplage, dus op = op!

Zonnebril.jpg

Zonnebril1.jpg

Zodra de bestelling binnen is krijg je een berichtje van Dionne.

Datum 01-06-2019 08:41