Suzanne Böhmers, onze nieuwe jeugdsportcoördinator

Ik ben Suzanne Böhmers en ik ben de nieuwe jeugdsportcoördinator. Zelf ben ik een korfballer in hart en nieren. Als klein meisje kwam ik al bij HKV/Ons Eibernest en ben dan ook zodra ik kon begonnen bij de Welpen (tegenwoordig de Kangoeroe’s). Ik heb alle jeugdploegen doorlopen en heb een aantal jaar in de selectie gespeeld. Twee jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar DES in Delft en speel sindsdien daar in de selectie. Op mijn 15e ben ik begonnen met training geven aan een F-team, maar de meeste ervaring heb ik met de C-leeftijd. Later ben ik ook andere taken gaan uitvoeren. Inmiddels heb ik ook veel ervaring met het organiseren van activiteiten en kampen en ben ik voorzitter van de Ledenwerfcommissie.

Ik heb de opleiding Bewegingswetenschappen gevolgd met de specialisatie psychomotorische therapie. Waardoor ik veel kennis heb van het menselijk lichaam, maar ook van psychische problemen. Mocht je als trainer ergens tegenaan lopen (er zit iemand in je ploeg die niet goed loopt of met bijvoorbeeld ADHD) en je weet niet goed hoe je hiermee om moet gaan, vraag me dan gerust om advies!

Ik hoop mijn kennis en ervaring over te brengen zodat HKV Achilles sterker wordt. Omdat het seizoen op zijn einde loopt zal ik de komende periode vooral aanwezig zijn om kennis te maken met de mensen op de club en om nieuwe ideeën op te doen voor het nieuwe seizoen. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust als ik op de club ben of via de mail: jsc@hkvachilles.nl ! Ik heb heel veel zin in mijn periode bij Achilles en hoop dat we samen mooie dingen kunnen bereiken!


Tot op de club!
Suzanne

Datum 16-05-2019 12:46
Tags