De grote clubactie begint weer……..

Op zaterdag 19 september leg ik alle lotenboekjes in de teamvakjes van de C t/m F-jes in de kantine. Als de trainers de boekjes hebben uitgedeeld mag je meteen met de verkoop beginnen. Online-verkoop van loten kan ook, daarover krijgen jullie nog een mailtje.

De Grote Clubactie (GCA) zorgt ervoor dat Achilles geld krijgt om leuke dingen mee te doen. Van elk verkocht lot van €3 krijgt Achilles 80% (dus €2,40). Dit jaar willen we jou vragen om leuke ideeën te geven. Dit kan van alles zijn: een kinderhoek in de nieuwe kantine, een speeltoestel voor buiten etc. Verzin maar iets, schrijf het op een briefje en stop het in de Grote Clubactie Inleverbox die binnenkort in de kantine komt te staan.

Je hoeft niet met geld over straat te lopen. De verkopers geven een machtiging om het bedrag van de loten automatisch van hun bankrekening te laten afschrijven. Zorg er daarom goed voor dat ze de bankrekening invullen en een handtekening zetten. Ook het adres duidelijk laten invullen. Als je boekje vol is kun je het in de Inleverbox in de kantine stoppen. Wil je een extra boekje, stop dan bij het volle boekje een briefje in de Inleverbox en ik zorg via je trainer dat je nog een boekje krijgt.

Er zijn weer mooie prijzen te winnen voor de kinderen én de teams die de meeste loten verkopen. Om kans te maken op deze prijzen zorg je dat jouw lotenboekje van 20 loten vol komt. Net als vorig jaar ontvangt IEDERE lotenverkoper bij 20 of meer verkochte loten een gratis entreekaart voor Slagharen, Duinrell of Bobbejaanland!

De Grote Clubactie heeft een website voor kinderen gelanceerd! Hierop kunnen jullie je inschrijven voor de landelijke Kids-verkoopwedstrijd. Bovendien zijn hier leuke verkooptips, kleurplaten en moppen. Jullie kunnen ook eigen verkooptips, kleurplaten, moppen en nieuwsberichten insturen. De Grote Clubactie selecteert de leukste inzendingen en zet deze op de website. Met deze website hoopt de Grote Clubactie dat jullie nog meer gemotiveerd raken om loten te verkopen voor onze vereniging. Kijk op www.kids.clubactie.nl

Ik houd bij hoe de verkoop vordert en informeer jullie geregeld in devLeeuwenkrabbels over de Grote Clubactie.

Groetjes van de GCA-er van Achilles

Astrid Franken

Online actiepagina Achilles

  • Nog niemand bij je langs geweest met een boekje en wil je direct een lootje kopen? Dat kan direct op onze online clubpagina
Datum 18-09-2015 20:13
Tags