Doe-tips: zo hoef jij je niet te vervelen!

Helaas kunnen we inmiddels al een behoorlijke tijd niet korfballen, niet tennissen en kunnen we elkaar ook niet gezellig opzoeken. Dat betekent gelukkig niet dat je je hoeft te vervelen! Hieronder volgen een aantal leuke tips, heb jij bijvoorbeeld de 'Blijf Fit' tips al gezien op Instagram? Onder andere selectiespelers Ilan, Marit, Malou, Danique, Lars, Sander en Nikki hebben al een leuke tip voor je achtergelaten! Of wat dacht je van het halen van je spelregelbewijs? Het doen van één van de Achilles-quizzen? Check alle anti-verveel-tips hier!

'Blijf Fit'-tips op Instagram

We hebben al een aantal weken natuurlijk niet kunnen korfballen.. En het is natuurlijk wel belangrijk om in beweging te blijven. Op de Achilles-instagram (@hkvachilles) vind je een aantal leuke tips om ook tijdens corona in beweging te komen.

Blijf%20Fit.PNG

 

Simon's Corona Korfbal Kahoot

Simon schreef een aantal weken geleden al een hoofdartikel, hoe hij zichzelf en zijn ploeg de D2 bezighoudt nu er even niet gekorfbald kan worden. Hij maakte onder andere een heuze korfbalquiz via Kahoot. Op hoeveel meter staat de strafworpstip van de paal? En op hoeveel meter moeten de aanvallers bij elkaar vandaan staan bij het nemen van een vrije bal?

Doe de quiz via deze link!

Corona%20-%20Kahoot.PNG

 

Spelregelbewijs

Heb je een uurtje niks te doen? Een mooi moment om alsnog je spelregelbewijs te halen! Een tijdje terug riepen we alle B- en C-spelers op hun spelregelbewijs te gaan halen. Nog niet gedaan? Doe dit voor 18 april, want dan krijg je per teamlid 10 euro budget voor een teamuitje! Vragen over het Spelregelbewijs? Check www.korfbalmasterz.nl of mail naar wedstrijdzaken@hkvachilles.nl.

Déze kanjers gingen je al voor! 

Foto%20Korfbal%20Masterz.JPG

Achilles Woordzoeker

Simon maakte niet alleen een Kahoot-quiz voor de spelers van de C2, hij maakte ook deze Woordzoeker. Je kunt 'm online invullen via deze link. Vind jij alle 43 achilles D2-woorden?!

Corona%20-%20Achilles%20Woordzoeker.PNG

 

Foto's van de Week & Sellicha

Achilles bestaat in 2022 honderd jaar en dat betekent dat onze archivaris Harald Braakman ons alvast een aantal Achilles-geschiedenislessen geeft in zijn rubrieken 'Foto van de Week' en 'Sellicha'. Herken jij jouw vader, moeder, oom, tante, opa, oma, buurman, buurvrouw of een andere bekende op één van de oude Achilles-foto's?

Bekijk hier de Foto van deze Week, of lees hier de laatste Sellicha-bijdrage.

Foto%20van%20de%20Week%20(5).PNG

Achilles Quiz op Instagram

Welke spelers speelden in Achilles 1? Welke Achillianen waren ook wel eens een Supervis bij KVS? Wie zijn de trainers van de E1? Of: welke mensen zijn er mee als kampleiding? Op de Achilles Instagram vind je deze vragen onder de highlight 'Quiz Time'. Je krijgt vier antwoorden, maar.. Wie hoort er niet in het rijtje thuis?

 

Corona%20-%20Achilles-quiz.PNG

 

Datum 26-04-2020 09:57
Tags