Afsluiting jaar en verder: wat gaat er door en wat niet?

Zoals overal in Nederland zijn er ook op onze club evenementen die helaas niet doorgaan of die misschien wel verplaatst of veranderd worden. Om hagels aan berichten te voorkomen, hebben we voor jullie een overzicht gemaakt. Want, wat gebeurt er bijvoorbeeld met ons geliefde WAPC kamp? En hoe zit het met de 21-competitie?

Afgelaste evenementen

  • 15 mei: Giga Kangoeroedag (lustrum)
  • 21 mei: Peter Zoutendijk sr 21-competitie
    Vooralsnog gaat deze dag niet door, wel kijken we nog even door of we dit op een ander moment cq andere manier toch nog kunnen organiseren dit kalenderjaar.
  • 26 t/m 29 juni: CR-kamp
  • Slotdag HKV Achilles
    De slotdag zal dit jaar niet op normale wijze doorgaan.

Afgelast tennisevenement

  • 21 mei: voorjaarscompetitie
    Helaas gaat dit jaar het openingstoernooi van tennis niet door. Hoe en wanneer er een alternatief op het programma komt, hangt af van de coronamaatregelen.

Wat staat er voorlopig wel op het programma?

We zijn druk aan het nadenken hoe en of we andere evenementen kunnen organiseren de komende tijd. Onze commissies leggen momenteel plannen voor aan het bestuur. De plannen moeten uiteraard goed georganiseerd worden zodat we voldoen aan de nog altijd veranderende (hopelijk op een gezonde manier ook versoepelende) maatregelen van het RIVM en het NOC*NSF. Je kunt er vanuit gaan dat de AC met kleinschalige evenementen komt, om zo te zorgen dat de kinderen elkaar ook naast de training nog even kunnen zien. Via het krantje óf via online (website + social media) houden we jullie op de hoogte.

We richten ons vooralsnog in ieder geval op de JP Alsem League die, 22 augustus gaat plaatsvinden. Achter de schermen zijn we druk bezig met de organisatie hiervan.

Datum 05-05-2020 22:09
Tags