Ook dit weekend: anderhalve meter!

Komend weekend speelt de selectie hun eerste thuiswedstrijden in deze competitie. Zowel het eerste als het tweede spelen tegen RWA, om respectievelijk 14.30 en 13.00 uur. Om er met elkaar, op gepaste afstand, een geslaagde middag van te maken willen we jullie herinneren aan alle maatregelen die gelden op Achilles. Volg deze alsjeblieft zo goed als mogelijk op, zodat we sámen 'gewoon' een mooie korfbalzaterdag hebben. Houd je aan de 1,5 meter afstand, registreer je via de QR-code die overal hangt en spreek elkaar aan als dat nodig is. Lees verder voor alle informatie.

Natuurlijk gaan we er vanuit dat iedereen zijn beste beentje voorzet om de maatregelen op te volgen. Ondanks alle goede bedoelingen blijkt echter dat het houden aan corona-maatregelen niet altijd vlekkeloos verloopt. Daarnaast loopt het aantal besmettingen in Den Haag de laatste weken op. Wij als Achilles willen er alles aan doen om verspreiding onder haar leden en gasten te voorkomen.

Daarom nogmaals het nadrukkelijke verzoek om komende zaterdag onderstaande punten op te volgen:

  • Houd je aan de maatregelen die al langer gelden (deze lees je hier!);
  • Scan de QR-code bij aankomst op het veld en registreer je bezoek zodat de GGD, wanneer dit onverhoopt nodig is, contactonderzoek kan doen. Je kunt de QR-code scannen met de camera van je mobiele telefoon. Je wordt vervolgens gevraagd of je naar een webpagina wilt gaan waar je een aantal gegevens kunt achterlaten. Deze gegevens worden alleen hiervoor gebruikt en niet voor andere doeleinden.

We hebben voor zaterdag een externe corona-handhaver ingehuurd die toeziet op naleving van deze maatregelen. Bij een overtreding word je eerst aangesproken, bij herhaling volgt een waarschuwing. Als dit alles niet leidt tot naleving, zal de overtreder worden verzocht het veld te verlaten. Het oordeel van de corona-handhaver is hierin leidend. De handhaver is vanaf 14.30 uur aanwezig, omdat we verwachten dat de drukte op het veld op dat moment het grootst is.

We rekenen erop dat aankomend weekend een ouderwets gezellige zaterdag wordt.

Het Bestuur

\Corona_Cheater.jpg

Datum 11-09-2020 12:20
Tags