Dit keer geen Run4Semmy.. Maar Stemmen voor Semmy!

De band tussen Achilles & Stichting Semmy is een hartverwarmende, die inmiddels nauwelijks nog uitleg behoeft. Ieder jaar lopen veel Achillianen de Run4Semmy, om geld op te halen voor stichting. Maar, helaas géén Run4Semmy dit jaar. Tóch kunnen we nog steeds ons steentje bijdragen, om te zorgen dat er ook dit jaar weer voldoende geld binnen komt bij de stichting, zodat nog meer onderzoek gedaan kan worden naar hersenstamkanker. Hoe? Door te doen waar we al bewezen hebben goed in te zijn: STEMMEN, lees daarom gauw verder!

FuturumShop draagt de goede doelen in Nederland en België een warm hart toe en daarom hebben zij een actie gestart waarbij goede doelen kans maken op een donatie van maximaal € 2.500.-  En we hoeven alleen maar te stemmen op Facebook en daar hebben we eerder bewezen goed in te zijn...

Like dit bericht op Facebook

FuturumShop heeft voor alle deelnemende goede doelen een post gemaakt, waar de meeste stemmen van geteld worden. Dit is het bericht van Stichting Semmy, een like'je is al voldoende. Máár.. Je kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten of het bericht delen, zodat nóg meer mensen het berichtje zien en we nóg meer likes verzamelen! Wijs hen er dan wel voor alle zekerheid even op dat ze niet jóuw bericht moeten liken, maar echt het Semmy-bericht op de FuturumShop-Facebookpagina! Enne, hebben opa en oma Facebook? Stem ook even namens hen!
 

Vul dit formulier in!

Heb je geen Facebook? No worries, je kunt jezelf nog steeds nuttig maken. Náást het stemmen op Facebook, kun je ook een stemformulier invullen - daarvoor klik je hier. Beide aantallen stemmen worden bij elkaar opgeteld. Stichting (Active) 4 Semmy staat bovenaan.. Dus dat is een makkie!

Direct doneren

Kijk, bovenstaande actie is natuurlijk een prachtig mooi bedrag, dat kan Stichting Semmy goed gebruiken. Maar.. Het is een áctie, we maken káns. Je helpt de Stichting natuurlijk nog meer met een directe donatie en dan geldt vooral: álle kleine beetjes helpen! Vanochtend liepen Mandy, Jolanda en Martin een rondje door de duinen in het kader van de 'Active4Semmy'-actie.. Dat verdíént toch een extra donatie? Als je iets kunt missen, doneer dan hier!

 

131049842_3744771375584926_4981217161365221_o.jpg

 

Datum 13-12-2020 14:57