Nieuw: Neem tennislessen bij Achilles

Vanaf april kan je tennislessen nemen bij Achilles. Ieder lid van Achillestennis kan zich voor de trainingen opgeven. Daarnaast mogen ook jeugdleden van Achilleskorfbal of kinderen van Achillestennis zich opgeven. De lessen zijn dus voor jong en oud en worden door een professionele tennistrainer gegeven. De eerste lessen starten in april. Geef je voor de eerste lesronde dus snel op en uiterlijk 4 april.

De tennislessen starten in april, zodra het kunstgrasveld is vervangen en onder voorbehoud dat het volgens de coronamaatregelen is toegestaan om met minimaal 4 spelers te trainen. Speeldagen voor de trainingen zijn op maandag- en vrijdagavond voor volwassenen en op woensdagmiddag voor de kinderen. In de avonduren is er tijdens het korfbalseizoen in principe slechts één baan (baan 4) voor de tennislessen beschikbaar.

De lessen worden gegeven door Guillaume. Zoals zijn naam al doet vermoeden komt Guillaume uit Frankrijk. Hij woont nu ruim een half jaar in Den Haag en heeft enorm veel zin om bij Achilles-tennis te beginnen.

Kijk snel voor meer informatie over de trainer, de prijzen, de dagen en de mogelijkheden op de pagina Tennislessen en geef jezelf of je kind op door een mail te sturen naar de tenniscommissie: tennisinfo@hkvachilles.nl

Vermeld hierin tenminste de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Beschikbare dagen en tijdstippen voor les (let wel, voorkeursmomenten op een avond of middag kunnen niet worden gegarandeerd).
  • Indien gewenst, de personen met wie je samen wilt trainen.
  • Je speelsterkte (beginner, gevorderde, of ervaren speler)

Vragen? Mail de tenniscommissie via tennisinfo@hkvachilles.nl

De tenniscommissie,
Lizette
Roelie
Ed
Sjoerd

 

Datum 31-03-2021 13:15
Tags