18 september: Welcome to Dixieland [Update: vanaf 17:00 uur Coronacheck-app!]

Zaterdag openen de hekken van de allereerste editie van het Outdoor Festival Dixieland. Na de thuiswedstrijden van de Achillesselectie, zal het veld omgetoverd worden tot festivalterrein, met hapjes en maaltijden uit de Indische keuken, een Oud-Hollandse poffertjeskraam, Italiaans schepijs, glittertatoo's voor jong én oud, een heuse Silent Disco onder de sterrenhemel en een lounge setting waar je gezellig met vrienden kunt genieten van een cocktail! Klinkt he-le-maal geweldig toch?! Dat vinden wij, van de CR, AC en KC ook! In deze tijd gaat álles een beetje anders, dus lees goed verder voor het hoe & wat!

Om het festival in goede banen te kunnen leiden, hebben we ook jouw medewerking nodig. We willen ervoor zorgen, zeker aan de start van de competitie, dat wij zo veilig mogelijk het openingsweekend kunnen beleven.

Coronacheck-app

Daarom kiezen wij er nu voor alleen toegang te verlenen aan Achillianen met een geldig coronabewijs. Zorg dat je de Coronacheck-app (https://coronacheck.nl/) hebt geïnstalleerd op je telefoon, zodat wij bij een groen scherm (volledig gevaccineerd/negatieve test voor toegang/recent herstelbewijs) jou een toegangsbandje kunnen overhandigen.

Wij vinden het gezellig als jij blijft of komt naar Dixieland en zullen vanaf 17:00 uur controleren en bandjes uitdelen. Kun jij geen geldig coronabewijs laten zien? Dan zullen wij jou helaas de toegang moeten ontzeggen. We hopen op begrip en medewerking van onze leden.

Een rookvrij Achilles

Het Outdoor festival Dixieland is voor alle (ouders van) Achillianen, jong én oud. We willen daarom nogmaals benadrukken dat Achilles sinds 1 juli 2021 een rookvrije vereniging is, voor de gezondheid van onze leden. Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.hkvachilles.nl/nieuws/1762/achilles-per-1-juli-2021-rookvrij

Sluitingstijd & Fietsenrally

Het Festival terrein sluit de hekken om 23:30 uur. Een mooie tijd om de dag af te sluiten, zeker met het oog op zondagochtend. Vanaf 8:30 uur start dag twee van ons openingsweekend. De FestiFantastischeFietsenrally staat dan op het programma. Een superleuke fietstocht, voor jong en oud, waar fanatiek gestreden zal gaan worden! Heb jij je al opgegeven? Er kunnen maximaal 16 teams meedoen, de grootte van de groep maakt niet uit. Geef je gauw op bij Hans Lijmbach - hanslijmbach@me.com

Tot zaterdag!

Festival groetjes van ons

Datum 13-09-2021 08:05
Tags